counter

"Γυναίκα χωρίς όνομα": Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την πρωταγωνίστρια, Ντόρα Μακρυγιάννη

"Γυναίκα χωρίς όνομα": Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την πρωταγωνίστρια, Ντόρα Μακρυγιάννη
"Γυναίκα χωρίς όνομα": Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την πρωταγωνίστρια, Ντόρα Μακρυγιάννη

H Ντόρα Μακρυγιάννη  φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς Όνομα” όπου έχει έναν από τους βασικούς ρόλους.

Πρόσφατα, η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μίλησε μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημα της στον χώρο της υποκριτικής, για το άγχος που μπορεί να υπάρχει, αλλά και για το αν επιθυμεί να ερμηνεύσει έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Πώς ξεκινήσατε;

«Τελείωσα πρόπερσι το Εθνικό, αποφάσισα συνειδητά να απέχω για ένα διάστημα, ήθελα πρώτα να τα βρω με τον εαυτό μου, να πάρω λίγο τα πάνω μου, ήταν ζόρικη η σχολή. Όταν ηρέμησα λίγο απ' όλα αυτά και θα έφευγα να δουλέψω για τη σεζόν στη Μύκονο, ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1. Μεγάλη ευτυχία και χαρά. Πολύ ξαφνικά και απρόσμενα... Η σκηνοθέτις μου, η Βίκυ Μανώλη, με έκανε να την αγαπήσω από την πρώτη στιγμή... Ήταν η πρώτη μου εμπειρία, δεν είχα κάνει καν διαφημιστικό! Η πρώτη μου επαφή με την κάμερα! Μεγάλη πρόκληση για μένα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα».

Πολύ άγχος;

«Όχι, γενικά δεν αγχώνομαι πολύ και όταν κάνω κάτι, μου αρέσει να καταπιάνομαι με αυτό και να δίνω το 100% του εαυτού μου, ό,τι και να είναι, αυτό. Ήταν ένα ενδόμυχο άγχος που το συνειδητοποίησα πιο μετά και αυτό γιατί δεν ήθελα να απογοητεύσω ανθρώπους, να νιώθω ότι ρίσκαραν για εμένα και δεν τα κατάφερα...».

Ελεύθερος χρόνος;

«Όταν έχω ελεύθερο χρόνο πλέον, προσπαθώ να ξεκουράζομαι».

Επιθυμείτε να ερμηνεύσετε κάποιο συγκεκριμένο ρόλο;

«Όχι, δεν έχω τέτοια! Θέλω να είμαι ανοιχτή και καθαρά να σκέφτομαι αν εγώ μπορώ να το υπηρετήσω ή να το κάνω».

Αναγνωρισιμότητα στο δρόμο;

«Μια πολύ ρομαντική προσέγγιση, θαυμασμός και αγάπη, πολύ όμορφα, ήρεμα και διακριτικά. Είναι πανέμορφο, γιατί για τον κόσμο το κάνουμε, αυτό και όταν αυτό το λαμβάνεις και το παίρνεις πίσω, μόνο ευγνώμων μπορείς να είσαι!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR