counter

Ντίνος Σιωμόπουλος: Η οικογένεια με την Ντόρη Μπαθόρη, η καριέρα και η ''κρυφή'' ζωή του δημοσιογράφου

Ντίνος Σιωμόπουλος: Η οικογένεια με την Ντόρη Μπαθόρη, η καριέρα και η ''κρυφή'' ζωή του δημοσιογράφου
Ντίνος Σιωμόπουλος: Η οικογένεια με την Ντόρη Μπαθόρη, η καριέρα και η ''κρυφή'' ζωή του δημοσιογράφου

Τον βλέπουμε στο MEGA, τα Σαββατοκύριακα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος, έχε ξεχωρίσει για την αμεσότητά του. Ο δημοσιογράφος όμως, κρατάει καλά προφυλαγμένη την προσωπική του ζωή, σχεδόν... κρυμμένη θα λέγαμε και έτσι λίγοι γνωρίζουν ότι αγαπάει τα extreme sports ή ότι είναι ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας. Ο Ντίνος Σιωμόπουλος με την Ντόρα Μπαθόρη, έχουν δημιουργήσει μάλιστα μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ντίνος Σιωμόπουλος: Το βιογραφικό του

  • Ο Ντίνος Σιωμόπολους έχει γεννηθεί στις 15 Μαΐου και το ζώδιό του είναι Ταύρος. Μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Αττικής και από τα 15 του χρόνια ήξερε ότι θα γίνει δημοσιογράφος.
  • Ο Ντίνος Σιωμόπουλος σπούδασε Οικονομικά και παράλληλα με τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται από το 1998 στο «Βήμα της Κυριακής», όπου παραμένει ως σήμερα ένας από τους κορυφαίους δημοσιογράφους του οικονομικού ρεπορτάζ στην Ελλάδα.

  • Το 2008 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, για να αποφασίσει 11 χρόνια μετά να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και σήμερα να είναι παρουσιαστής στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» μαζί με τη Στέλλα Γκαντώνα. Είναι ευτυχισμένος πατέρας και μαζί με την σύζυγό του, Ντόρα Μπαθόρη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ντίνος Σιωμόπουλος: Η «κρυφή» πλευρά του δημοσιογράφου

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο Ντίνος, λατρεύει τα extreme sports.

Δεν είναι λίγες οι φορές στη ζωή του που αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο, χωρίς να έχει κάποιον παρέα, και να βρεθεί στην άλλη άκρη της Γης!

Λατρεύει το σκι βουνού, την αναρρίχηση, την ορεινή ποδηλασία, την κολύμβηση και την όρθια σανιδο-κωπηλασία (γνωστή και ως SUP), ενώ πριν από 15 χρόνια ήταν μέλος της προεθνικής ομάδας σκοποβολής κατά κινητών στόχων με αρκετές διακρίσεις και μετάλλια.

Ντίνος Σιωμόπουλος: Η οικογένεια με την Ντόρα Μπαθόρη

Με την Ντόρα Μπαθόρη, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την δημοσιότητα έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο και δύο παιδιά. Την ανακοίνωση μάλιστα της δευτερης εγκυμοσύνης της, έκανε ο ίδιος μέσω Instagram, το καλοκαίρι του 2021, ενώ λίγο μετά ακολούθησε η βάπτιση του γιου του. Η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ντόρας έδωσε ουσιαστικά την  χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης με τον Ντίνο Σιωμόπουλο να ανακοινώνει στο Instagram: “Το επόμενο κεφάλαιο!! Baby girl is loading”.  Φυσικά, η μικρή τους έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη μέρα της γέννησής της...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR