counter

Ντίνα Νικολάου: Περιγράφει πως έζησε την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων

Ντίνα Νικολάου: Περιγράφει πως έζησε την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων
Ντίνα Νικολάου: Περιγράφει πως έζησε την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων

Η Ντίνα Νικολάου, που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, παραχώρησε μία εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό People.

Μεταξύ άλλων η Ντίνα Νικολάου αναφέρθηκε στην εφιαλτική ημέρα που καταστράφηκε η Παναγία των Παρισίων και πως την βίωσε η ίδια…

Πώς είναι η ζωή σου στη Γαλλία;

Από το ένα μαγαζί στο άλλο. Έχουμε ανοίξει τέσσερα συνολικά, με πιο γνωστό το εστιατόριό μας, που βρίσκεται στο έκτο διαμέρισμα, πολύ κοντά στην Παναγία των Παρισίων, δέκα λεπτά με τα πόδια.

Άρα βίωσες από κοντά την καταστροφή του ναού;

Ναι, έβλεπα από το μαγαζί τη φωτιά και τους καπνούς. Μεταξύ των πελατών ήταν το θέμα της βραδιάς. Φεύγοντας αργά το βράδυ, πήγα από εκεί να δω τι απέμεινε. Με έπιασε η ψυχή μου. Η Παναγία των Παρισίων είναι κάτι παραπάνω από θρησκευτικό σύμβολο. Είναι η σταθερά όλης της Γαλλίας. Και, δυστυχώς, συνέβη αυτό που λέγαμε πως ποτέ δεν πρόκειται να συμβεί. Εκεί αρχίζεις να συνειδητοποιείς πόσο ρευστά έχουν γίνει όλα γύρω μας. Τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί η χώρα, με τους Γάλλους να αισθάνονται ότι τους έχει χτυπήσει κάποια βαριά μοίρα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR