counter

Ντέμης Νικολαΐδης: Το πραγματικό όνομα, η καταγωγή, η γνωριμία και ο χωρισμός με την Δέσποινα Βανδή

Ντέμης Νικολαΐδης: Το πραγματικό όνομα, η καταγωγή, η γνωριμία και ο χωρισμός με την Δέσποινα Βανδή
Ντέμης Νικολαΐδης: Το πραγματικό όνομα, η καταγωγή, η γνωριμία και ο χωρισμός με την Δέσποινα Βανδή

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ. Στα φώτα της δημοσιότητας βέβαια ήταν και η σχέση και ο γάμος του με τη Δέσποινα Βανδή.

Το πρωί της Πέμπτης με μία επίσημη ανακοίνωση η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης γνωστοποίησαν πως χωρίζουν έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

 Ντέμης Νικολαΐδης - Βιογραφικό

  • Ο Ντέμης Νικολαΐδης γεννήθηκε στο Γκίσεν της Γερμανίας στις 17 Σεπτεμβρίου 1973
  • Το πραγματικό όνομά του είναι Θεμιστοκλής
  • Μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη
  • Το ύψος του είναι 1,74 μ.
  • Κορυφαία στιγμή της καριέρας του ήταν το 2004, όταν κατέκτησε με την εθνική Ελλάδας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία

Η γνωριμία της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια» δήλωσε σε συνέντευξή της τον Απρίλιο του 2020 στο Ενώπιος Ενωπίω και στον Νίκο Χατζηνικολάου. (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο)

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης - Ο γάμος

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Ο γάμος τους ήταν κλειστός με καλεσμένους ελάχιστους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Η είσοδος ήταν κλειστή και στους φωτογράφους, οι οποίοι όσο κι αν προσπάθησαν να κλέψουν κάποια στιγμή απο το μυστήριο δεν τα κατάφεραν ποτέ. Άλλοι φωτογράφοι σκαρφάλωσαν σε δέντρα και άλλοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν το χώρο από τη θάλασσα.

Τελικά για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφίες του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη τον Απρίλιο του 2020 στη συνέντευξη της τραγουδίστριας στον Νίκο Χατζηνικολάου

Η ανακοίνωση χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR