counter

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Μεταμορφώνεται σε 70χρονο άνδρα για καλό σκοπό

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Μεταμορφώνεται σε 70χρονο άνδρα για καλό σκοπό
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Μεταμορφώνεται σε 70χρονο άνδρα για καλό σκοπό

Με αφορμή την νέα καμπάνια για τη μάχη με την ελονοσία, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εμφανίζεται αγνώριστος και μας δείχνει πως θα μοιάζει στα 70 του χρόνια για καλό σκοπό.

Ο ποδοσφαιριστής θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες παγκοσμίως και διατηρεί εκατομμύρια θαυμάστριες ανά τον κόσμο. Το γεγονός αυτό δεν τον εμπόδισε να συμμετέχει στην νέα καμπάνια για την ελονοσία και να δείξει έναν άλλο εαυτό. Στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τον βλέπουμε με ένα ειδικά διαμορφωμένο μακιγιάζ που τον δείχνει με γκρίζα μαλλιά, ρυτίδες και αρκετά γερασμένο.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συμμετέχει ενεργά στην κυβερνητική οργάνωση για την ελονοσία από το 2018 και λανσάρει το μότο «Η ελονοσία πρέπει να πεθάνει, ώστε εκατομμύρια να μπορέσουν να ζήσουν».

Φυσικά ο ίδιος είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος, αφού είναι πατέρας 4 παιδιών. Έτσι έγραψε χαρακτηριστικά:

“Κάθε δύο λεπτά ένα παιδί πεθαίνει από ελονοσία. Τα παιδιά μου με ρώτησαν αν είναι πιθανό να κολλήσουν και εκείνα. Αν συνεχίσουμε την μάχη και δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε να δημιουργηθεί ένας ασφαλέστερος κόσμος. Είμαι περήφανος που μοιράζομαι μαζί σας το βίντεο με την καινούργια καμπάνια για την μάχη με την ελονοσία. Θέλω να περάσω έτσι το μήνυμα για ένα πιο υγιές μέλλον”.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το Instagram του Ντέιβιντ Μπέκαμ:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR