counter

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει
Ντάνη Γιαννακοπούλου: Αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε η Ντάνη Γιαννακοπούλου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς του ΑΝΤ1, «Έρωτας Φυγάς» μίλησε για την εγκυμοσύνη της και μάλιστα αποκάλυψε στην παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους πως περιμένει κοριτσάκι. 

Διαβάστε επίσης! Ντάνη Γιαννακοπούλου: Οι επιπλοκές στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και τα κιλά που έχει πάρει στον 7ο μήνα

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα μου και οφείλω και θέλω να το προστατέψω αι θα κάνω τα πάντα για αυτό. Θα πω και τα όχι, θα πω “παιδιά με συγχωρείτε αυτό δεν μπορώ να το κάνω”. Δεν μπορώ να πηδήξω από ένα αυτοκίνητο που τρέχει και θα βάλω τα όριά μου καλύτερα. Κάποιες φορές πρέπει και εμείς να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας.

Όταν έκανε την β’ επιπέδου και βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες με αυτόν τον υπέροχο 3D υπέρηχο είπα πως είναι ίδια με  εμένα, γιατί είναι κοριτσάκι! Εγώ κοριτσάκι ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Οι υπόλοιποι στην οικογένεια ήθελαν αγοράκι, γιατί είμαστε 2 με την αδερφή μου, έχω και 2 ανιψιές, οπότε περίμεναν αγοράκι. Πάντα έχω στο πλευρό μου τον άνδρα μου. Είμαι λίγο αγχωτική, κοκκινίζω», είπε μεταξύ άλλων η Ντάνη Γιαννακοπούλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR