counter

Νταλάρας - Βιτάλη - Γλυκερία: Οι πρόβες τους λίγο πριν την πρεμιέρα στην "Ιερά Οδό"

Νταλάρας - Βιτάλη - Γλυκερία: Οι πρόβες τους λίγο πριν την πρεμιέρα στην "Ιερά Οδό"
Νταλάρας - Βιτάλη - Γλυκερία: Οι πρόβες τους λίγο πριν την πρεμιέρα στην "Ιερά Οδό"

Μια μοναδική συνάντηση θα συμβεί στην «Ιερά Οδό». Μία από τις συναντήσεις που φαντάζουν ονειρικές και που δεν βλέπουμε πολύ συχνά σε αθηναϊκές πίστες.

Το περιμέναμε καιρό.  Άργησε αλλά ήρθε....

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή... Τρεις μοναδικές φωνές, μια πολυπόθητη συνάντηση, που θα αποτελέσει μια καλή στιγμή της μουσικής φέτος στην Ιερά Οδό από τις 12 Δεκεμβρίου. 

Ήταν το 1978 όταν συνεργάστηκαν για πρώτη φορά τότε που η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Γιώργου Νταλάρα με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην ιστορική "Διαγώνιο" στην Πλάκα.  Μετά από χρόνια πολλά,  ανταμώνουν και πάλι μουσικά, ξαναβρίσκονται επί σκηνής και αυτό ήταν κάτι που το συζητούσαν καιρό.  Σπουδαίοι μουσικοί συμβάλουν στο όμορφο αποτέλεσμα που θα απολαύσουμε,  κουρδίζουν τις κιθάρες, το πιάνο τους, τα πνευστά τους και οι τρεις μεγάλοι τραγουδιστές κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον σαν φίλοι από τα παλιά και αρχίζουν τις πρόβες.   Οι πρόβες στην Ιερά Οδό μόνο με πρόβες δεν φαντάζουν αφού λάθη δεν υπάρχουν, η πρόβα γίνεται μια αφορμή ανταλλαγής θετικών συναισθημάτων και εμπειριών  με τους τρεις ερμηνευτές να διασκεδάζουν, να θυμούνται, να συγκινούνται να δοκιμάζουν και να επιλέγουν τα τραγούδια τους. Οι υπέροχες φωνές του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας σε συνεπαίρνουν, σε συγκινούν σε μουσικά ταξίδια στο χρόνο, στις αναμνήσεις μας, στα βιώματά μας που έχουν στιγματιστεί από τα τραγούδια και τις φωνές τους.

Σ’ αυτή τη σπουδαία συνύπαρξη  ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία  με την ιστορία τους, με τις γνώσεις τους και την αγάπη τους για την μουσική, μας θυμίζουν τα τραγούδια τους, τα τραγούδια της ιστορίας της ελληνικής μουσικής, αλλά και τραγούδια σύγχρονων συνθετών και τραγουδοποιών που αγαπούν και προτείνουν.

Στην Ιερά οδό την Παρασκευή στις 12 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ιερά οδός - Ιερά οδός 18-20, Γκάζι τηλ. κρατήσεων: 2103428272

Ένα σχήμα που υπόσχετε συγκίνηση, διασκέδαση και συναίσθημα!

Το FTHIS.GR σας παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR