counter

Νοτιάδες με υγρασία και αφρικανική σκόνη

Νοτιάδες με υγρασία και αφρικανική σκόνη
Νοτιάδες με υγρασία και αφρικανική σκόνη

Καιρός

Την Πέμπτη αναμένεται ζεστός και υγρός με νότιους ανέμους στο Ιόνιο 6 με 8 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19  βαθμούς Κελσίου.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές, κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι  3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05  έως 19  βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6  με 8   μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23   βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο  προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4  με 6   μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10  έως 23   βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα  προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR