counter

Νότης Σφακιανάκης: Δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα – Τι συνέβη στον τραγουδιστή;

Νότης Σφακιανάκης: Δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα – Τι συνέβη στον τραγουδιστή;
Νότης Σφακιανάκης: Δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο πρόγραμμα – Τι συνέβη στον τραγουδιστή;

Το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά της 02.00 τα ξημερώματα ο Νότης Σφακιανάκης αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα και παρολίγο να χάσει τις αισθήσεις του.

Στο νυχτερινό κέντρο κατέφθασε ασθενοφόρο αλλά και ο προσωπικός γιατρός  του τραγουδιστή προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από αυτή την έντονη αδιαθεσία, ο Νότης Σφακιανάκης επέλεξε να παραμείνει στο καμαρίνι του και να μην εμφανιστεί στο δεύτερο πρόγραμμα προκειμένου να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Χάρης Λεμπιδάξης που μέσα από το site του αναφέρει πως ο λόγος αυτής της αδιαθεσίας που σόκαρε όλο τον κόσμο στο νυχτερινό κέντρο ήταν ένας μεγάλο βάρος που είχε στο στομάχι του ο τραγουδιστής μιας και λίγη ώρα πριν εμφανιστεί πάνω στην σκηνή είχε φάει πράγμα που του δημιούργησε τάσεις προς έμετο.

Μάλιστα, πριν λίγα λεπτά ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε και ένα βίντεο από τη στιγμή που οι συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη τον απομακρύνουν από την σκηνή μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο δημοσιευμα, ο Νότης Σφακιανάκης σήμερα το βράδυ θα εμφανιστεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σταμάτη Γονίδη

Δειτε παρακατω το βίντεο που δημοσίευσε ο Χάρης Λεμπιδάκης

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR