counter

Νόρα Βαλσάμη - Ερρίκος Ανδρέου: "Η τράπεζα βγάζει το σπίτι μας στο σφυρί"

Νόρα Βαλσάμη - Ερρίκος Ανδρέου: "Η τράπεζα βγάζει το σπίτι μας στο σφυρί"
Νόρα Βαλσάμη - Ερρίκος Ανδρέου: "Η τράπεζα βγάζει το σπίτι μας στο σφυρί"

Δύσκολες ώρες για τη Νόρα Βαλσάμη και τον σύζυγό της, Ερρίκο Ανδρέου, οι οποίοι βγάζουν κραυγή αγωνίας για το μοναδικό σπίτι της οικογένειάς τους, το οποίο ανήκει στον γιο τους και οι τράπεζες το βγάζουν σε πλειστηριασμό αμέσως μετά το Πάσχα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά από τη Σύρο όπου βρίσκεται με τον σύζυγό της, στον Νίκο Νικόλιζα και την Espresso, αναφέροντας πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. «Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Είναι καλύτερα να σας μιλήσει ο σύζυγός μου. Είναι το ίδιο, σαν να μιλάτε μαζί μου» είπε η Νόρα Βαλσάμη, δίνοντας το ακουστικό στον σύζυγό της.

Ο Ερρίκος Ανδρέου δήλωσε, μεταξύ άλλων, για το θέμα: «Είναι αλήθεια το γεγονός αυτό. Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς… Προσπαθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να πουλήσουμε ένα μικρό στούντιο με σκοπό να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχαμε και δύο πιστωτικές κάρτες. Αυτό το μικρό στούντιο το είχαμε δώσει στον γιο μας. Σας επισημαίνω ότι πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του νοικιάσουμε έναν άλλο χώρο να μένει.

Κι εγώ και η Νόρα δουλέψαμε ώρες ατελείωτες. Παλέψαμε για χρόνια προκειμένου να επιβιώσουμε και να αποκτήσουμε ένα σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα κανένα κράτος δεν μας βοήθησε για όσα αποκτήσαμε. Και τώρα μας παίρνει ένα από τα ελάχιστα περιουσιακά στοιχεία που έχουμε».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR