counter

Νόνικα Γαληνέα: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Το ξέσπασμα εναντίον των αρνητών

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε πριν από λίγες ημέρες η Νόνικα Γαληνέα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live” και ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν να εμβολιαστεί αλλά και ξέσπασε εναντίον αυτών που είναι αρνητές.

«Με τη σκέψη ότι σε λίγο καιρό θα μπορώ να αγκαλιάσω τους δικούς μου που τόσο καιρό είμαστε με τις μάσκες και σε αποστάσεις πέντε μέτρων, λέγεται ευτυχία. Είναι η μόνη προστασία που έχουμε από κάτι που είναι χειρότερο και από πόλεμο. Γιατί ξέρουμε ότι ο πόλεμος θα σταματήσει, αυτό δεν ξέρουμε αν θα σταματήσει και πότε, αλλά και αν θα υπάρχουμε όταν θα σταματήσει.

Είμαι 100% υπέρ του εμβολιασμού και νομίζω ότι είναι έγκλημα το να υπάρχουν άνθρωποι που το σκέπτονται, που δεν θέλουν να το κάνουν, ακόμα και που φοβούνται. Εγώ πήγα με πολύ μεγάλη χαρά, είναι λίγες ημέρες που το έχω κάνει. Δεν είχα απολύτως καμία παρενέργεια και ήμουν συγκινημένη με τον τρόπο που με υποδέχτηκαν οι γιατροί. Θα ξαναπάω, μάλιστα, στις 6 Φεβρουαρίου για να κάνω τη δεύτερη δόση. Τους υποσχέθηκα ότι θα τους πάω και την αυτοβιογραφία μου», είπε η Νόνικα Γαληνέα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR