counter

Νόνη Δούνια: "Μου είχαν ζητήσει να κάνω πλαστική στη μύτη, εκνευρίστηκα πάρα πολύ και…"

Νόνη Δούνια: "Μου είχαν ζητήσει να κάνω πλαστική στη μύτη, εκνευρίστηκα πάρα πολύ και…"
Νόνη Δούνια: "Μου είχαν ζητήσει να κάνω πλαστική στη μύτη, εκνευρίστηκα πάρα πολύ και…"

Η Νόνη Δούνια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας τη φετινή σεζόν και θα τη βλέπουμε στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη για όλους και για όλα..

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, είμαστε χαρούμενοι, εγώ ιδιαίτερα που κάνω αυτή την επιστροφή με αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα που συνεργάζεσαι είναι το Α και το Ω. Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με τον τηλεθεατή και να τους αρέσει αυτό που παρακολουθούν. Το timing ήταν καταπληκτικό.

Διαβάστε επίσης: Nόνη Δoύνια: Το δημόσιο μήνυμα μετά τη μη εκλογή της στη Βουλή

Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των πρωταγωνιστικών ρόλων. Μου αρέσουν και οι δεύτεροι ρόλοι, θεωρώ έχουν διάρκεια στον χρόνο και γενικά μου αρέσει η ομαδική δουλειά. Δεν είχα ποτέ θέμα μαρκίζας, να είμαι το πρώτο όνομα», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια, σχετικά με τη συμμετοχή της στη νέα εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Τα πρότυπα ομορφιάς

Κατόπιν η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε στα σημερινά πρότυπα ομορφιάς. Η ίδια σχολίασε: «Τα πρότυπα ομορφιάς της εποχής τα θεωρώ εντελώς λανθασμένα για τη νέα γενιά. Η εικόνα που έχουν για την ομορφιά είναι αυτό το ψεύτικο και fake που βλέπουν στα social που είναι μη ρεαλιστικό.

Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο μέσα από το σπίτι θεωρώ. Να καταλάβουν ότι η φυσική ομορφιά είναι το παν. Δε λέω όχι σε κάτι που μπορεί να σε ενοχλεί. Είναι ωραίο να είσαι διαφορετική, είναι ωραίο να ξεχωρίζεις…

Μου είχαν ζητήσει κάποτε να κάνω πλαστική στη μύτη. Τότε ήταν της μόδας η γαλλική μύτη. Εκνευρίστηκα πάρα πολύ και δεν το έκανα. Και έμεινα με αυτή τη μύτη. Η οικογένεια παίζει τεράστιο ρόλο.

Νομίζω γεννιόμαστε με μία προσωπικότητα. Σίγουρα το περιβάλλον μπορεί να διαμορφώσει τη συμπεριφορά μας, αλλά ο χαρακτήρας μας είναι ίδιος. Και το λέω έχοντας κάνει παιδιά. Ο χώρος αυτός έχει να κάνει πολύ με τη διαχείριση της απόρριψης».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR