counter

Νόνη Δούνια: Ξεκαθαρίζει για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - "Εγώ πήγα εκεί ως καλεσμένη και…"

Νόνη Δούνια: Ξεκαθαρίζει για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - "Εγώ πήγα εκεί ως καλεσμένη και…"
Νόνη Δούνια: Ξεκαθαρίζει για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - "Εγώ πήγα εκεί ως καλεσμένη και…"

Το μεσημέρι του Σαββάτου 4 Νοεμβρίου η Νόνη Δούνια μέσα από την εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” θέλησε να κάνει ένα νέο διευκρινιστικό σχόλιο σχετικά με τη δήλωση που είχε κάνει για τη φιλοξενία που είχε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, λίγο μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές.

«Μετά τις εκλογές ήμουν καλεσμένη στην Super Κατερίνα. Εγώ δεν πέρασα καλά όταν ήμουν εκεί, να πω την αλήθεια. Ένιωσα ότι υπάρχει μια ατμόσφαιρα στο πλατό που είχε μια ένταση, μια τοξικότητα. Που μεταξύ τους είχαν γενικότερα μια ένταση. Έτσι όπως το έζησα εγώ σαν καλεσμένη, δεν θεωρώ ότι είναι επιτηδευμένο. Εγώ ξέρω πως πέρασα εγώ ως καλεσμένη εκείνη τη μέρα. Ήταν ένα πλατό με εντάσεις μεταξύ τους. Το αν το κάνουν γιατί θεωρούν ότι δουλεύει και τους πάει δεν το ξέρω. Εγώ ένιωσα ότι ήταν αυθεντικό το πολεμικό κλίμα και όχι κάτι επιτηδευμένο», είχε πει χαρακτηριστικά η Νόνη Δούνια.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Καινούργιoυ: Η απάντηση στην Νόνη Δoύνια, “Είπε πως όλα ήταν εξαιρετικά”

Μία μόλις ημέρα μετά, ο Γιάννης Πουλόπουλος μιλώντας στην κάμερα του “Breakfast@Star”, τοποθετήθηκε και υπερασπίστηκε την εκπομπή στην οποία συμμετέχει, λέγοντας: «Θα σου απαντήσω ως ξενοδόχος και όχι ως τηλεοπτικός δημοσιογράφος. Αυτήν τη στιγμή έχω κριτικές μέσο όρο 9,8 σε 144 επισκέψεις που έχουν ψηφίσει. Άρα, καταλαβαίνεις πως έχω φουλ στα 10άρια. Υπάρχει και μία ιδιότροπη που μου έβαλε 3».

Το νέο σχόλιο της Νόνης Δούνια

Έτσι λοιπόν, η Νόνη Δούνια με αφορμή την αποχώρηση του Χάρη Λεμπιδάκη από το “Super Κατερίνα” δεν άφησε το εν λόγω σχόλιο του Γιάννη Πουλόπουλου αναπάντητο.

«Εγώ δεν είμαι ιδιότροπη πελάτισσα, είμαι και πάρα πολύ καλή οικοδέσποινα. Όταν καλώ κάποιον στο σπίτι μου, φροντίζω να περνάει καλά. Όταν σε καλούν και υπάρχει ένα κλίμα έντασης… είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα σπίτι και εκεί γίνεται ξαφνικά ένας καβγάς. Θα αισθανθείς άβολα ή όχι; Εγώ εκεί πήγα ως καλεσμένη και ένιωσα άβολα. Εγώ αυτό είπα και τελειώνουμε εκεί», είπε η Νόνη Δούνια.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR