counter

“Νομίζω ότι θα κέρδιζα πολύ περισσότερο στο Survivor αν ήμουν ο εαυτός μου 100%”

“Νομίζω ότι θα κέρδιζα πολύ περισσότερο στο Survivor αν ήμουν ο εαυτός μου 100%”
“Νομίζω ότι θα κέρδιζα πολύ περισσότερο στο Survivor αν ήμουν ο εαυτός μου 100%”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Ηλίας Βαλάσης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Survivor του Mega.

Ο ίδιος μπορεί να μην κατάφερε να βγει νικητής, καθώς κατέκτησε την δεύτερη θέση, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει από τους πιο αγαπητούς παίκτες.

Μάλιστα, ο Ηλίας Βαλάσης μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor είχε στο νου του ό,τι τον παρακολουθούσαν οι τηλεοπτικές κάμερες και δεν ήταν 100% ο εαυτός του.

«Νομίζω ότι θα κέρδιζα πολύ περισσότερο αν ήμουν ο εαυτός μου 100%», είπε, αναφέροντας ότι είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ.

«Πριν φύγω είχα δώσει όρκο στον εαυτό μου και στον πνευματικό μου να μην πατήσω επί πτωμάτων για ένα χρηματικό έπαθλο. Είχα πει ότι ό,τι και να γίνει στην ηθική, στα ιδανικά και στις αρχές δε θα κάνω αυτό το πράγμα, οπότε το άφησα να πάει», δήλωσε ο Ηλίας Βαλάσης.

«Δε δούλευε το πεπτικό σύστημα», εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες που βίωσε στο Survivor, προσθέτοντας: «Οι συζητήσεις τύπου “Τι ωραία και απελευθερωτικό είναι να πάω τουαλέτα” είναι τελείως άκυρες».

Παράλληλα, ο Ηλίας Βαλάσης παραδέχτηκε ότι αν του γινόταν πρόταση να πάει ξανά στο Survivor θα δεχόταν εξαιτίας των μεγάλων χρηματικών ποσών που παίρνουν οι παίκτες.

«Όχι, τίποτα, μηδέν. Κάτι παίρναμε τύπου βασικό», είπε για τα λιγοστά χρήματα που έπαιρνε όταν πήρε εκείνος μέρος.

«Νομίζω ότι παίζοντας σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο να μη βγει ο πραγματικός σου εαυτό. Λίγο πολύ όλοι φταίμε σε αυτά που λέμε, έχουμε μερίδιο. Τα κακώς κείμενα που έχουμε μέσα μας τα βγάζουμε», δήλωσε ακόμα ο Ηλίας Βάλασης, ενώ στο τέλος μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, αναφέροντας τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR