counter

Νομικού - Μπεκατώρου - Αραβανή - Γεωργαντάς - Πανταζή: Πού συναντήθηκαν οι επώνυμοι;

Νομικού - Μπεκατώρου - Αραβανή - Γεωργαντάς - Πανταζή: Πού συναντήθηκαν οι επώνυμοι;
Νομικού - Μπεκατώρου - Αραβανή - Γεωργαντάς - Πανταζή: Πού συναντήθηκαν οι επώνυμοι;

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Εasy 97,2 γιόρτασε τον 1 χρόνο soft music!

Στο party για τον πρώτο χρόνο easy 97,2 ήταν όλοι εκεί. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Άρης Καβατζίκης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Άκης Πετρετζίκης και φυσικά όλοι οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού!

Επίσημοι καλεσμένοι; Οι ακροατές του, που με την αγάπη τους έχουν απογειώσει τον Easy 97,2 από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του! Οι ακροατές γιόρτασαν με την ψυχή τους τα πρώτα γενέθλια του αγαπημένου τους ραδιοφώνου, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που τους συντροφεύουν μουσικά από τη συχνότητα του Easy 97,2.

Το πρόγραμμα του Easy, που ξεκίνησε να εκπέμπει στις 29 Οκτωβρίου 2012, περιλαμβάνει αγαπημένη μουσική και έγκυρη ενημέρωση. Στους 97,2 η soft music και η επικαιρότητα κάνουν τον τέλειο συνδυασμό και συνθέτουν το πιο σύγχρονο ραδιόφωνο της πόλης!

Συντονιστείτε και ακούστε τη διαφορά. Η καλύτερη μουσική, είναι η τέλεια συντροφιά, ενώ η ματιά στα γεγονότα είναι ουσιαστική και όχι κουραστική. Θέλετε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να ενημερωθείτε, να γελάσετε; Είναι Easy… απλά συντονιστείτε στους 97,2 και απολαύστε το ραδιόφωνο όπως το θέλετε! 

Χρόνια πολλά Easy 97,2!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR