counter

Nomads: Δείτε τους παίκτες στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσουν για Μαδαγασκάρη!

Nomads: Δείτε τους παίκτες στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσουν για Μαδαγασκάρη!
Nomads: Δείτε τους παίκτες στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσουν για Μαδαγασκάρη!

Το απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας, ξεκινά σε μία εβδομάδα! Το Nomads- Μαδαγασκάρη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη στις 11 Οκτωβρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1.
Οι παίκτες που θα συμμετέχουν, celebrities, αθλητές και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να ταξιδέψουν στη μακρινή Μαδαγασκάρη
Λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φίλους και συγγενείς τους οποίους αποχαιρέτησαν, ευελπιστώντας να τους ξανασυνατήσουν όσο το δυνατόν αργότερα, ώστε να φτάσουν πιο κοντά στη μεγάλη νίκη και στο χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ.
 
NOMADS

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Fthis.gr βλέπετε 18 από τους 20 παίκτες, που μόλις φτάσουν στην εξωτική Μαδαγασκάρη, θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα ονομάζονται, «Κροκόδειλοι» και «Λεμούριοι».

Αννίτα Ναθαναήλ, Αλέξανδρος Σήαρς, Δήμος Χαριστέας, Νίκος Χουλιάρας, Mike, Μαριάννα Καμαρωτάκη, Χρήστος Βασιλόπουλος, Τραιάνα Ανανία, Δημήτρης Μαρμαράς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Σίσσυ Ζουρνατζή, Μάριος Ακριβόπουλος, Κάτια «Τίνκερμπελ» Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Αθηνά Κωστοπούλου, Τόνια Σολανάκη, Δημήτρης Γιαλαμάς και Δημήτρης Κουκουρίκης, είναι οι παίκτες που ήδη αποχαιρέτησαν την πατρίδα και είναι έτοιμοι να συνεργαστούν για να  ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα της ζωής τους ως Νομάδες.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

NOMADS

NOMADS ΑΝΝΙΤΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

NOMADS

NOMADS ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

NOMADS

NOMADS ΔΗΜΟΣ ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ

 
 
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR