counter

Νίκος Χορταρέας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψή του

Νίκος Χορταρέας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψή του
Νίκος Χορταρέας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σύλληψή του

 Νίκος Χορταρέας

Η εφημερίδα “Espresso” παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Νίκου Χορταρέα. Όπως αναφέρει λοιπόν, σύμφωνα με τις  κυπριακές Αρχές, ο Νίκος Χορταρέας συναντούσε τις πελάτισσες του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είχε δημιουργηθεί μέσα στη καφετέρια Magic. Eκεί σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αφού ο αστρολόγος-μελλοντολόγος τους διάβαζε τον καφέ ή τους έριχνε την τράπουλα ταρό αντί αμοιβής, τις έπειθε ότι ο σύζυγος ή ο σύντροφός τους τις απατά και τους ζητούσε υπέρογκα ποσά για να τις βοηθήσει να απομακρύνουν την ερωμένη  και να σώσουν το γάμο ή τη σχέση τους με διάφορα… μαντζούνια που θα ετοίμαζε! Η πρώτη επίσκεψη μάλιστα είχε κόστος 50 ευρώ, αλλά στη συνέχεια φαίνεται ότι ζητούσε το ποσό των 2.000 ευρώ. Ωστόσο αρκετές πελάτισσες δεν είδαν προκοπή από τα βότανα που πλήρωσαν πανάκριβα και κατέφυγαν στην αστυνομία όπου κατήγγειλαν τον 60χρονο.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό στενή παρακολούθηση το Νίκο Χορταρέα και του έστησαν παγίδα για να συλληφθεί επί το έργον, όπως και έγινε. Την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε σαν πελάτισσα στη καφετέρια Magic και ζήτησε από τον αστρολόγο να βοηθήσει στο πρόβλημα της.

Αφού πέρασαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκείνος άρχισε να ρίχνει τα ταρό και στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο σύζυγος της διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Για να τη βοηθήσει να εκδιώξει την ερωμένη, της ζήτησε μάλιστα 2.000 ευρώ. Ωστόσο δε διάβασε στα χαρτιά ότι η γυναίκα δεν ήταν παντρεμένη αλλά και ότι του είχαν στήσει παγίδα. Έτσι τη στιγμή που ζήτησε τα χρήματα εισέβαλλαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR