counter

Νίκος Χορταρέας: Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει ότι είναι μοναχός εκεί

Νίκος Χορταρέας: Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει ότι είναι μοναχός εκεί
Νίκος Χορταρέας: Η Μητρόπολη Λαγκαδά διαψεύδει ότι είναι μοναχός εκεί

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την φωτογραφία που δημοσίευσε  η εφημερίδα “Espresso” και στην οποία εικονίζεται ο Νίκος Χορταρέας να ποζάρει με άμφια ιερέα δίπλα στην Αγία Τράπεζα, η Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά εξέδωσε δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου, όπως το δημοσίευσε η εφημερίδα Espresso.

«Με αφορμή παλαιότερες και νεότερες δημοσιεύσεις που αφορούν τον π. Κυπριανό Χορταρέα εκ του γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης ανακοινούται ότι ουδέποτε υπήρξε κληρικός αυτής, ούτε είναι εγγεγραμμένος ως δόκιμος μοναχός ή μοναχός σε οποιαδήποτε Ιερά Μονή της Ιεράς μας Μητροπόλεως».

Ωστόσο το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, συνεχίζει λέγοντας… Είναι απορίας άξιο γιατί η Μητρόπολη επιλέγει να διαψεύσει με επίσημη ανακοίνωση ότι ο 63χρονος είναι ιερέας ή μοναχός της αν και τον αποκαλεί «π. Κυπριανό» το πρώην μέντιουμ, σαν να γνωρίζει και να αποδέχεται τη νέα ιδιότητά του… Όμως δεν απαντά στο ερώτημα: Αν ο 63χρονος δεν ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, τότε που ανήκει; Ακόμα και αν δεχτούμε ότι η Μητρόπολη δεν αναγνωρίζει τον 63χρονο ως ιερέα, γιατί δεν εξέδωσε ανακοίνωση για να καταδικάσει την πράξη του να φωτογραφίζεται με ιερά άμφια;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR