counter

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγριος καβγάς του με την Άντζυ Σαμίου

Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγριος καβγάς του με την Άντζυ Σαμίου
Νίκος Χατζηνικολάου: Ο άγριος καβγάς του με την Άντζυ Σαμίου

Μία ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, στο twitter σχετικά με την εφημερίδα «Αγορά» στάθηκε αφορμή για τον άγριο καβγά που ακολούθησε με την διάσημη τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου. Ο διάλογος που ακολούθησε έχει ως εξής:

Άντζυ Σαμίου: Έτσι…. βάλε πλάτη κι εσύ στο Ναι.

Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν βάζω πλάτη πουθενά. Γράφω και λέω οτι πιστεύω. Εσείς βάζετε πλάτη από ότι βλέπω στο νέο μνημόνιο των 29 δισεκ.€ που έρχεται!

Άντζυ Σαμίου: Έχετε και μια εφημερίδα να πουλήσετε…σας καταλαβαίνω, εγώ υπερασπίζομαι μόνο την πατρίδα μου χωρίς οικονομικά οφέλη

Νίκος Χατζηνικολάου: Θλιβερή… Λυπάμαι. Αυτό που κάνετε είναι αλητεία. Λάσπη. Κρίμα. Είχα άλλη γνώμη για σας.

Άντζυ Σαμίου: Κι’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς περίμενα. Κι’ εγώ είχα άλλη γνώμη για σας, αλλά ήρθε η ώρα της αποκάλυψης φαίνεται.

Νίκος Χατζηνικολάου: Μη μου στείλετε παρακαλώ αλλα μηνύματα. Με προσβάλατε χωρίς λόγο. Δεν θέλω άλλη συζήτηση.

Άντζυ Σαμίου: Εντελώς δημοκρατικά ε; μην ανησυχείτε, δεν θα μπω στον κόπο να σας ενοχλήσω ξανά.

Νίκος Χατζηνικολάου: Σας ευχαριστώ. Καλημέρα.

Άντζυ Σαμίου: Κι ένα τελευταίο, δεν χρειάζεται να απαντήσετε…εγώ δεν σας αποκάλεσα αλήτη κύριε…εσείς με προσβάλλατε καλημέρα!

Νίκος Χατζηνικολάου: Αλητεία είναι να ρίχνεις λάσπη σε όποιον διαφωνεί μαζί σου. Αν νιώθετε ότι το κάνατε… Εγώ δεν σας χαρακτήρισα.

Άντζυ Σαμίου: Λυπάμαι για το θλιβερή, και το αλητεία…. αν η κριτική σας πείραξε κι ο μόνος τρόπος σας είναι η αγένεια, λυπάμαι. Το τουίτερ χρησιμοποιείται κατά κόρον για τσάμπα διαφημίσεις , αν όμως κάνεις κριτική… ρίχνεις λάσπη αλήτη! Αν δεν είσαι ο μεγαλοδημοσιογράφος, πως τολμάς και στηρίζεις την άποψή σου; είσαι θλιβερός και φανατικός! Κι αν δεν ανήκεις στο τένις κλαμπ της Εκάλης απαξιώνεσαι και σταματούν οι συνομιλίες! ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ ΘΑ ΜΙΛΑΩ!!! #ΟΧΙ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR