counter

Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τα 4 παιδιά του και το δημόσιο μήνυμα

Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τα 4 παιδιά του και το δημόσιο μήνυμα
Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία με τα 4 παιδιά του και το δημόσιο μήνυμα

Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχει κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να χτίσει μόνο μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και να δημιουργήσει μια όμορφη μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Στο πρόσωπο της Κρίστης Τσολακάκη ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής βρήκε το άλλο του μισό, τον άνθρωπο με τον οποίο θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. Οι δυο τους μετρούν 18 χρόνια γάμου μέσα στα οποία, απέκτησαν τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την μοναχοκόρη τους, την Εύα.

«Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Κρίστη τράβηξα ένα βράδυ το χειρόφρενο σε φανάρι που μόλις είχε ανάψει πράσινο, γύρισα με τεράστια ηρεμία ενώ κόρναραν εκατοντάδες αυτοκίνητα από πίσω, της έκανα πρόταση, τη φίλησα, εκείνη είχε αγχωθεί πάρα πολύ, ίδρωνε γιατί μας κόρναρε και μας μούντζωνε η μισή Αθήνα και μετά το κατέβασα και έφυγα στο επόμενο φανάρι. Με διάφορους τύπους να με μουντζώνουν γύρω γύρω και εγώ να γελάω» είχε πει για την Κρίστη Τσολακάκη σε παλιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Αυτές τις μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά του. Ο ίδιος μάλιστα το πρωί της Πέμπτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακολούθους μια πολύ τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέβασε μια παλιότερη φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του και με αφορμή πως η κόρη του Εύα έχει σήμερα τα γενέθλιά της, σχολίασε: «Από σήμερα, που η Εύα κλείνει τα 10 χρόνια της, ανοίγει η εορταστική περίοδος του Αυγούστου για την οικογένεια μας! Γιορτάζουν όλα μας τα παιδιά! Στις 15 ο Πάνος, στις 17 ο Κωνσταντίνος, που κλείνει τα 15 και στις 30 ο Αλέξανδρος! Ο Θεός να τους δίνει υγεία! Τα λατρεύω!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ακόμα έναν γιο, τον Πάνο, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση. Ο μεγάλος του γιος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τα υπόλοιπα αδέλφια του ενώ λατρεύει τη Εύα, που είναι και το μοναδικό κορίτσι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR