counter

Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για την κόρη του! Η τρυφερή ανάρτηση

Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για την κόρη του! Η τρυφερή ανάρτηση
Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για την κόρη του! Η τρυφερή ανάρτηση

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου, Εύα, η οποία και γίνεται 11 ετών. Φυσικά, ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΑΝΤ1 δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια. Άλλωστε ο ίδιος, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι η οικογένειά του, είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγο και την κόρη του

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η Εύα, είναι η μοναδική κόρη που έχει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι πατέρας συνολικά 4 παιδιών, με τα 3 από αυτά να είναι αγόρια. Ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε πατέρας για πρώτη φορά πριν από 29 χρόνια όταν απέκτησε τον γιο του, Παναγιώτη, από τον γάμο του με την Έλενα Κατρίτση. Στη συνένεια οι δυο τους χώρισαν και ο ίδιος παντρεύτηκε την Κρίστη Τσολακάκη με την οποία απέκτησαν άλλα 3 παιδιά: Τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου με την Κρίστη Τσολακάκη!

"Η Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11! Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή,χαρούμενη και ευτυχισμένη! Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε!" αναφέρει στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσης στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τις γυναίκες της ζωής του.

Δείτε την: 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR