counter

Νίκος Παππάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή δεύτερη σύζυγος του πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παππάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή δεύτερη σύζυγος του πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ
Νίκος Παππάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή δεύτερη σύζυγος του πολιτικού του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Παππάς είναι πολιτικός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, από το 2015 στη Β' Αθηνών και από το 2019 στη Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών. Διετέλεσε υπουργός Επικρατείας και στη συνέχεια υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. Είναι επίσης υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Ο ίδιος, κρατάει χαμηλούς τόνους στη προσωπική του ζωή και σπάνια τον βλέπουμε σε δημόσιες εμφανίσεις με την σύζυγό του.

Νίκος Παππάς: Η σύζυγος του πολιτικού

Ο Νίκος Παππάς είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σελήνη, ενώ η σύζυγός του εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open ως news operation manager. Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για κεραυνοβόλο έρωτα, ενώ το 2022 υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.  Το ζευγάρι, αγαπάει πολύ τα ταξίδια στο εξωτερικό και μάλιστα μετά την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης, ο Νίκος Παππάς και η σύζυγός του ταξίδεψαν για τη Βαρκελώνη. Τα παραδοσιακά κουφέτα αντικαταστάθηκαν από παστάκια, τα οποία μοίρασε η Βασιλική Σελήνη στο κανάλι. Έτσι αποκαλύφθηκε το χαρμόσυνο νέο!

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Οι δηλώσεις του πατέρα του πριν και μετά το αποτέλεσμα! "Το πιστεύω ότι τον στηρίζει ο Τσίπρας"

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Παππάς έχει δύο παιδιά, από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Παντοπούλου.

Δείτε σε φωτογραφίες το Νίκο Παππά και την σύζυγό του:


Photo Credits: NDP\Eurokinissi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR