counter

Νίκος Παππάς: Απαντά πρώτη φορά για την παρουσία του στη Νομική Σχολή!

Νίκος Παππάς: Απαντά πρώτη φορά για την παρουσία του στη Νομική Σχολή!
Νίκος Παππάς: Απαντά πρώτη φορά για την παρουσία του στη Νομική Σχολή!

Μία φωτογραφία με τον Νίκο Παππά κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που τον δείχνει στην Νομικής Αθηνών.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας φαίνεται να ακούει τα επιχειρήματα που θέτουν οι συμφοιτητές του αναφορικά με το αν θα συνεχιστεί η κατάληψη ή όχι.

Δείτε επίσης - Νίκος Παππάς & Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το βίντεο που ανέβασε ο πρώην μπασκετμπολίστας στο Tik Tok και επιβεβαίωσε τη σχέση τους

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Παππάς είναι εγγεγραμμένος φοιτητής στη σχολή της Νομικής ωστόσο δεν έχει πάρει το πτυχίο του καθώς ασχολήθηκε με τον αθλητισμό.

Την Παρασκευή 2/2 ο Νίκος Παππάς ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο απαντά σε όλους εκείνους που τον ρώτησαν γιατί είναι ακόμα φοιτητής και τον λόγο που βρέθηκε στη σχολή.

 Μάλιστα, στο βίντεο αυτό απαντά και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η οποία θέλησε να επικοινωνήσει μαζί του για το θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις με πήραν εκεί από την Τατιάνα Στεφανίδου και με ρωτήσανε και αυτοί γιατί δεν έχω τελειώσει ακόμα την Νομική, για αυτό το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα και η μάνα μου 16 χρόνια δεν με έχει ρωτήσει ακόμα, γιατί ρε μάνα;. Εν τω μεταξύ αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος όλα αυτά τα χρόνια που δεν πάω στο «Ρουκ Ζουκ», μην με ρωτήσει η Ζέτα εκεί στις παντομίμες εσύ αγοράκι μου πόσα χρωστάς και εκτεθούμε».

Ακολουθεί η συνομιλία της δημοσιογράφου της εκπομπής, Πόπης Παπαδοπούλου με τον Νίκο Παππά

  • Γεια σας καλώ από τον ALPHA, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι δημοσιογράφος είμαι καλώ από την εκπομπή της κας Στεφανίδου
  • Νίκος Παππάς: Ορίστε;
  • Καλώ από τον Alpha είμαι δημοσιογράφος, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι και καλώ από την εκπομπή TLIVE της κας Στεφανίδου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, να σας ζητήσω
  • Νίκος Παππάς: Άκουσε με, με συγχωρείς, δεν ξέρω νομίζω ότι με ξαναπήραν από το κανάλι σας από άλλη εκπομπή, απλά δούλευα εκείνη την ώρα ε, δεν ξέρω νομίζω ότι θες να με ρωτήσεις για την παρουσία μου στη Νομική;
  • Ναι ναι
  • Νίκος Παππάς: Αυτό το σοβαρό, το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στην ελληνική επικαιρότητα, το σκάνδαλο μεγατόνων.
  • Εγώ δεν το χαρακτηρίζω σκάνδαλο μέγα τόνων, σε καμία περίπτωση 
  • Νίκος Παππάς: Να είστε καλά ευχαριστώ πόσο μάλλον τώρα να βγω στην Τατιάνα Στεφανίδου.
  • Γιατί το λέτε αυτό κ. Παππά; Πόσο απαξιωτικός είναι ο τρόπος

Δείτε πιο αναλυτικά στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR