counter

Νίκος Ορφανός: Πώς αντιδρά, όταν ο γιος του βρίσκεται στο θέατρο προκειμένου να τον παρακολουθήσει στη σκηνή;

Νίκος Ορφανός: Πώς αντιδρά, όταν ο γιος του βρίσκεται στο θέατρο προκειμένου να τον παρακολουθήσει στη σκηνή;
Νίκος Ορφανός: Πώς αντιδρά, όταν ο γιος του βρίσκεται στο θέατρο προκειμένου να τον παρακολουθήσει στη σκηνή;

Στο περιοδικό Λοιπόν, έδωσε τη νέα του συνέντευξη ο Νίκος Ορφανός. Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, αλλά και για την καθημερινότητα δίπλα στον γιο του.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης…

Ο γιος σου, που είναι 3,5 ετών, παρακολουθεί τις παιδικές παραστάσεις σου;

«Ναι, ο γιος μου έχει δει το παιδικό έργο 4-5 φορές, αντιλαμβάνεται, απομνημονεύει σκηνές και διάλογους, ενώ με ρωτάει συνέχεια για το θέατρο. Τώρα καταλαβαίνει όταν λείπω πού πηγαίνω, καταλαβαίνει ότι είμαι στην παράσταση, έχει εικόνα του τι είναι αυτό και ποια είναι η δουλεία μου, τι ακριβώς κάνω. Γίνεται ένας καλός θεατής, μικρός ακόμα, αλλά είναι προσηλωμένος, δεν κάνει φασαρία, κάθεται και βλέπει το έργο με προσοχή. Κοιτάζει τις λεπτομέρειες της παράστασης, ενώ κάθε φορά ανακαλύπτει κι ένα καινούργιο στοιχείο. Είναι ένα «σφουγγάρι» που «ρουφάει» πληροφορίες»

Ως μπαμπάς έχει επηρεαστεί η ψυχολογία σου όταν στην πλατεία του θεάτρου σε παρακολουθεί πλέον ο γιος σου;

«Ως ηθοποιός παίζω με μεγαλύτερη χαρά, γιατί πια έχω κι έναν πολύ βασικό λόγο να κάνω και το γιο μου, μαζί με τους άλλους μικρούς και μεγάλους θεατές, να χαρούν και να διασκεδάσουν, δεν αλλάζει κάτι για μένα. θα κάνω τη δουλειά μου όπως πρέπει, τώρα πια χαίρομαι που μπορώ και παίζω σε μια δουλειά που μπορεί να τη δει ο γιος μου, να την αντιληφθεί, γιατί πέρυσι δεν μπορούσε να αντιληφθεί κάτι, ήταν πιο μικρός. Φέτος που μπορεί να το αντιληφθεί χαίρομαι, γιατί είναι κάτι το οποίο μπορώ να το μοιραστώ και μαζί του»

Τι όνειρα κάνεις για το μικρό;

«Δεν κάνω όνειρα για το μικρό. Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλός άνθρωπος κι εγώ όσο μπορώ να είμαι, ένας ενθαρρυντικός μπαμπάς, που με αγάπη θα είμαι εκεί πάντα για αυτόν, σε οτιδήποτε με χρειαστεί, θέλω να είναι γερός, με ελεύθερη σκέψη και να κάνει τις δικές του επιλογές. Δεν έχω όνειρα να κάνει κάποιο επάγγελμα ή οτιδήποτε άλλο, εδώ δεν κάνω όνειρα για μένα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR