counter

Νίκος Οικονομόπουλος: Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από το "Κέντρο Αθηνών"

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αιφνιδίασε την Τετάρτη τους θαυμαστές του όταν ανακοίνωσε πως μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με το νυχτερινό μαγαζί «Κέντρο Αθηνών» αποφάσισε να μη συνεχίσει.

«Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος με δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο, στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Τι συνέβη όμως και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε ξαφνικά; Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day.

«Η πρώτη μικρή προστριβή ανάμεσα στον Οικονομόπουλο και τον επιχειρηματία ήταν στις αρχές της σεζόν, όπου ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο να έρθει μαζί στο σχήμα και ένα άλλο μεγάλο όνομα. Ήταν για την Πάολα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε. Σιγά-σιγά, που αυτό συμβαίνει παντού μετά τις γιορτές, υπήρξε κάμψη. Ζητήθηκε από τον Νίκο Οικονομόπουλο να μειώσει τις απολαβές του, γιατί το μαγαζί δεν έβγαινε. Ζήτησε μείωση αποδοχών και αυτό ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν το δέχτηκε. Ο επιχειρηματίας είπε πως αυτό το Σαββατοκύριακο που δεν θα δουλέψουν, θα το εξοφλήσουν κανονικά στους εργαζόμενους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR