counter

Νίκος Οικονομόπουλος: Πρόσφερε φαγητό σε άστεγους. Φωτογραφίες

Νίκος Οικονομόπουλος: Πρόσφερε φαγητό σε άστεγους. Φωτογραφίες
Νίκος Οικονομόπουλος: Πρόσφερε φαγητό σε άστεγους. Φωτογραφίες

Σύμφωνα με το glyfada.gr ο Νίκος Οικονομόπουλος, έδειξε την ευαισθησία του στους συνανθρώπους του που περνάνε δύσκολες ώρες.  

Φέτος, για δεύτερη χρονιά διοργανώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιανουαρίου, το γεύμα αγάπης στο Πνευματικό Κέντρο, στον Άγιο Τρύφωνα. Προσφέρθηκε φαγητό σε όλους τους άπορους του Δήμου Γλυφάδας και σε αυτό βοήθησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Άννυ Καύκα, οι εργαζόμενοι του κοινωνικού μαγειρείου του Δήμου, αλλά και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η ανθρώπινη πρωτοβουλία χειροκροτήθηκε από τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, του συνεργάτες του και τους ιερείς του ναού. Ο Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε: «Εύχομαι το 2016 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Νοιώθω μια βαθειά πίστη στην εκκλησία αλλά και στο δήμο Γλυφάδας, οι εκπρόσωποι των οποίων, όπως ενημερώνομαι, βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε σήμερα εδώ».  Ο δήμαρχος της Γλυφάδας, ευχαρίστησε τον Νίκο Οικονομόπουλο για αυτήν την χειρονομία και την μεγαλοψυχία που έδειξε και ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους τους ανθρώπους.

Πηγή: glyfada.gr 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR