counter

Νίκος Οικονομόπουλος: "Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω όπως τώρα"

Νίκος Οικονομόπουλος: "Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω όπως τώρα"
Νίκος Οικονομόπουλος: "Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω όπως τώρα"

Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή για το 2024 «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης - Ο Νίκος Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών: "Δε συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά"

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη φυσική φθορά που βιώνουν στον χρόνο οι καλλιτέχνες ενώ τόνισε πως θα πρέπει να σταματούν το τραγούδι κάποια στιγμή.

Όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος

«Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα σταματήσω να πουλάω όπως σήμερα. Κάποια στιγμή δεν πουλάμε όσο πουλούσαμε στα νιάτα μας, φυσιολογική φθορά. Και η φωνή μας αρχίζει να γερνάει, αλλά και καλλιτεχνικά γερνάς, δεν έχεις να προσφέρεις άλλα πράγματα. Με στενοχωρεί να βλέπω καλλιτέχνες μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν να αποδώσουν φωνητικά, αλλά αν υπάρχουν βιοποριστικοί λόγοι δεν μπορείς να πάρεις θέση. Είναι κατά πόσο θες κι εσύ να πουλάς τον εαυτό σου. Δηλαδή, ας πάρεις ένα μεροκάματο, θες να σε δουν να μην τραγουδάς ή να σε απομυθοποιήσει ο άλλος; Δεν θέλω να φτάσω σε αυτό το σημείο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κορυφή, θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλες φωνές που έχουν αφήσει ωραία τραγούδια. Δύσκολα μπορώ να παραδεχτώ φωνές, δύσκολα. Είμαι αυστηρός και με τον εαυτό μου πάνω από όλα. Για μία φωνή που δεν κρύβω ποτέ την αγάπη μου, είναι ο Γιάννης Πάριος», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από 15’ λεπτό και μετά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR