counter

Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο "Survivor all Star"

Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο "Survivor all Star"
Νίκος Μπάρτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο "Survivor all Star"

Μετά από 6 μήνες το Survivor all Star έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 11 Ιούλιου και ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε μεγάλος νικητής.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος συμμετείχε στο Survivor 2021 και τότε είχε αποχωρήσει οικειοθελώς εξαιτίας ενός τραυματισμού.

«Δεν ήπιαμε το νερό. Δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Επιτέλους στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Προχωράμε. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα όλη αυτή η αγάπη του κόσμου. Επιτέλους έφτασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά. Σε όλη τη διάρκεια του τελικού ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκουραστούμε όλοι μας και να πάμε σπίτια μας. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη. Τελείωσαν όλα. Ένα βάρος έφυγε από πάνω μου. Πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Survivor all Star.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη για τον χθεσινό τελικό! "Νιώσαμε υπερήφανοι που…"

Survivor All Star – Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη μετά τον τελικό και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης

Λίγες ώρες μετά το τέλος του Survivor All Star ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στο Instagram και έκανε την πρώτη του ανάρτηση, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή τη στήριξη!!! Για εμένα εσείς είσαστε το μεγαλύτερο έπαθλο! Με τόση αγάπη πότε κανείς δεν είναι χαμένος!! Εσείς όλον αυτόν τον καιρό ήσασταν η δύναμή μου», έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης.  

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR