counter

Νίκος Μπάρκουλης: Το σχόλιο της μητέρας του, για τη σύντροφό του, Natasha Kay

Στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα» βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Μπάρκουλης και η μητέρα του, Μαίρη. Οι δυο τους μίλησαν για τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισαν όλα αυτά τα χρόνια. Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τη Μαίρη Μπάρκουλη για τη σύντροφο του 20χρονου γιου της, με εκείνη να αποκαλύπτει πως την έχει γνωρίσει.

«Το αφύσικο θα ήταν να μην έχει σχέση. Την έχω γνωρίσει. Βέβαια. Έρχεται σπίτι. Αλλά εν τω μεταξύ εμείς, μένουμε στο πατρικό μου. Είναι 52 τετραγωνικά. Το σαλόνι το έκανε η νονά του, Άννα Φόνσου και είπε να το δώσουμε στο παιδί. Αναγκαστικά είμαστε όλοι μαζί, αλλά δε μπορούν να έχουν τις δικές τους στιγμές. Εφόσον του αρέσει εκείνου εμένα μου περισσεύει. Εγώ όταν επέλεξα τον Μπάρκουλη δε ρώτησα κανέναν» σχολίασε η Μαίρη Μπάρκουλη.

Ποια είναι η Natasha Kay

Η Natasha Kay είναι τραγουδίστρια, αλλά είναι επίσης μία πολύ δραστήρια YouTuber και TikToker. Η Natasha Kay είναι 22 ετών και ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι μέσω του YouTube. Μέχρι τις αρχές του 2018 είχε ήδη κυκλοφορήσει 4 diss tracks στο YouTube και είχε καταλήξει να είναι υποψήφια στην κατηγορία Teen Icon των βραβείων Mad. Το κανάλι της στο YouTube μετρά 177 χιλιάδες συνδρομητές, ενώ στο Instagram την ακολουθούν 146 χιλιάδες λογαριασμοί. Παρακάτω θα δεις μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράζεται εκεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR