counter

Νίκος Μουτσινάς: Το επιθετικό μήνυμα που δέχτηκε από follower

Νίκος Μουτσινάς: Το επιθετικό μήνυμα που δέχτηκε από follower
Νίκος Μουτσινάς: Το επιθετικό μήνυμα που δέχτηκε από follower

Σάλος δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη  σχετικά με την ομοφυλοφιλία.  

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν από τους celebrities που τοποθετήθηκαν δημόσια επί του θέματος, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω..Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο; Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ένας διαδικτυακός του φίλος φάνηκε να μη συμφωνεί και έσπευσε να απαντήσει με ένα επιθετικό μήνυμα: «Όλοι εσείς που είστε λίγο διαφορετικοί, έχετε ψυχολογικά και είστε παιδιά χωρισμένων γονιών μεγαλωμένοι με λάθος πρότυπα. Πρέπει να το παραδεχτείτε. Κανείς δεν σας το απαγορεύει να είστε ότι θέλετε. Απλά μη βγαίνετε και φωνάζετε και κάνετε σαν φυσιολογικοί άνθρωποι γιατί δεν είστε. Φυσιολογικό είναι κάτι που αποδίδει καρπούς από τη φύση του. Εσείς καρπούς δεν μπορείτε να αποδώσετε παρά όταν πάτε με το έτερο φύλο. Οπότε είστε λάθος.».

Ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε το μήνυμα που δέχτηκε γράφοντας μόνο: «Ελλάδα 2019».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR