counter

Νίκος Μουτσινάς: "Με το 'Δέστε τους' νομίζω ότι είμαι στους αποχαιρετισμούς"

Νίκος Μουτσινάς: "Με το 'Δέστε τους' νομίζω ότι είμαι στους αποχαιρετισμούς"
Νίκος Μουτσινάς: "Με το 'Δέστε τους' νομίζω ότι είμαι στους αποχαιρετισμούς"

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό "Τηλεθεατής" για το "Δέστε τους" και την εκπομπή "Νικ Ο' Κλοκ" που παρουσιάζει, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι φέτος η τελευταία του χρονιά στο τιμόνι της μεσημεριανής εκπομπής.  

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλώντας για την πορεία του "Δέστε τους" παραδέχτηκε πως νοιώθει πλέον να αποχαιρετά, κατά κάποιον τρόπο την εκπομπή , αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα! "Αγαπώ την εκπομπή, είναι η καθημερινότητα μου. Είναι το πιο ξεκούραστο κομμάτι μου. Θεωρώ, ωστόσο, ότι τα ωραία πράγματα πρέπει να κλείνουν στην καλή τους στιγμή. Εγώ λοιπόν με το "Δέστε τους" νομίζω ότι είμαι στους αποχαιρετισμούς. Δεν εξαρτάται φυσικά από εμένα αλλά αυτή είναι η διάθεσή μου" είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέντευξη του.

Από την άλλη πλευρά ο παρουσιαστής μιλώντας για την βραδινή του εκπομπή που παρουσιάζει δείχνει απόλυτα ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος: "Το ήθελα πολύ, εδώ και χρόνια. Ως θεατής έβλεπα τηλεόραση το βράδυ, οπότε από μικρός αυτό δημιουργούνταν στο κεφάλι μου. Νομίζω ότι και ηλικιακά ήταν η κατάλληλη στιγμή", δήλωσε στο περιοδικό "Τηλεθεατής".

Τέλος ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε το αν θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο λέγοντας: "Θεωρούμαι πολυάσχολος. Η επιτυχία μου είναι το "δεν χρωστάω σε κανέναν". Ό,τι έχω κάνει, από το ασήμαντο μέχρι κάτι ενδιαφέρον, το έκανα μόνος μου. Χρωστάω πολλά ευχαριστώ αλλά τίποτε άλλο" κατέληξε ο παρουσιαστής.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR