counter

Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική ζωή, η σχέση με την μητέρα του και το coming out

Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική ζωή, η σχέση με την μητέρα του και το coming out
Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική ζωή, η σχέση με την μητέρα του και το coming out

Και ποιος δεν έχει γελάσει με μια ατάκα έστω που έχει πει ο Νίκος Μουτσινάς στις εκπομπές του; Ο ηθοποιός και showman, έχει γράψει την δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο και αναζητήσεις για την προσωπική του ζωή, τις σειρές αλλά και το βιογραφικό του είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς. 

Νίκος Μουτσινάς: Το βιογραφικό του

  • Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι Έλληνας παρουσιαστής, ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης και έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη, από όπου είναι και η καταγωγή του, στις 6 Σεπτεμβρίου 1977. Η ηλικία του επομένως, είναι 46 ετών.
  • Οι σπουδές του, στην υποκριτική, έγιναν στην σχολή ΙΑΣΜΟΣ του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη. 

Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: “Έχω χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές, κάτσαμε εκεί 10 μέρες, τα κάνω εγώ αυτά”

  • Επίσης έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού στη σχολή της Ντιάνας Θεοδωρίδου ενώ έχει αποφοιτήσει από τα Κρατικά Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και το Θεατρικό Εργαστήρι "Θεσπίς". Όταν ήρθε στην Αθήνα ο Νίκος Μουτσινάς έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή Κους Κους το μεσημέρι στον Alpha την περίοδο 2005-2007 και παράλληλα το 2006 παρουσίασε μαζί με την Ναταλία Γερμανού το τηλεπαιχνίδι Soundmix Show.

Νίκος Μουτσινάς: Οι σειρές, οι εκπομπές και οι παραστάσεις

  • Το 2008 ο Νίκος Μουτσινάς συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή Όμορφος Κόσμος το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου.
  • Το 2009, συμπαρουσίαζε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη στον ΑΝΤ1 τον Πρωινό Καφέ.
  • Το 2010 επέστρεψε στον Alpha όπου συνεργάστηκε τη σεζόν 2009-2010 με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της Καφές με την Ελένη.
  • Από το 2009-2014 ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ο κεντρικός παρουσιαστής μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή Δέστε τους.

  • Από το 2014 έως το 2016 ο Νίκος Μουτσινάς ήταν στον ΑΝΤ1 καθώς πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ Τρίχες ενώ συμπαρουσίαζε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου το Πρωινό ΣουΚου και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Alpha μέσω της εκπομπής Ξαναδέστε τους η οποία κόπηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017.
  • Τη σεζόν 2017-2018 πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 συμπαρουσίαζε στο ίδιο κανάλι με την Ζέτα Μακρυπούλια τη βραδινή εκπομπή Sunday Live. 
  • Στα τέλη της ίδιας χρονιάς επιστρέφει στην τηλεόραση μέσω του Open TV παρουσιάζοντας τη μεσημεριανή εκπομπή "Για την παρέα" (την μεγαλύτερη επιτυχία του στην τηλεόραση μετά το Δέστε τους) της οποίας η πρεμιέρα έγινε στις 25 Οκτωβρίου του 2018.

  • Από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019, παρουσιάζει ριμέικ της εκπομπής στον ΣΚΑΪ με το όνομα "Καλό Μεσημεράκι", αλλά με την ίδια ομάδα.
  • Εκτός από παρουσιαστής είναι και ηθοποιός με πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του όπως Σεσουάρ για δολοφόνους, Οι απελπισμένοι, Ψέκασα την Ελίζα, Τα Βαφτίσια, ΚΤΕΛ, Βερβερίτσα, Οι από πάνω κ.ά.
  • Έχει κάνει έκτακτες συμμετοχές στις σειρές του Mega Μαρία η άσχημη, Το Κόκκινο Δωμάτιο, Singles 3 και Λατρεμένοι μου γείτονες.

Νίκος Μουτσινάς: Η προσωπική του ζωή και η σχέση με την μητέρα του

Για την σχέση με την μητέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς έχει μιλήσει πολλές φορές, με πιο πρόσφατη την αναφορά που είχε κάνει σε εκείνη στην εκπομπή,  “Γεια σου”, όπου είπε:

"Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα. Ήταν η μοναδική γυναίκα στη ζωή μου, δεν την ενδιέφερε να έρθει κάποια άλλη. Ήταν πολύ μεγάλο το θέλω μου να φύγω από την Θεσσαλονίκη. Δεν μπορούσα να το βάλω σε περιορισμό. Της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και να παίξω μεγάλους ρόλους, πρέπει να πάω στην Αθήνα. Δεν μπορώ στη Θεσσαλονίκη. Με κοίταξε δραματικά…"

Για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: "Έχω προσωπική ζωή, έχω τους φίλους μου! Δεν έχω κάποιο παράπονο, αλήθεια"! Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είναι πολύ φίλος με την Μαίρη Συνατσάκη, την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι", έχει μιλήσει ανοιχτά για το πώς μίλησε στη μητέρα του και πώς αντέδρασε εκείνη όταν της είπε ότι είναι γκέι. "Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου. Ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο της είπα «άκου να δεις, περνάω πάρα πολύ καλά, είμαι ευτυχισμένος, είμαι με αυτό το παιδί και έχουμε σχέση και μένουμε μαζί. Οπότε, είχαμε την πεθερά στο σπίτι, η οποία έκανε και μισά μούτρα στον τότε σύντροφό μου, που δεν έφταιγε και σε τίποτα. Σε εμένα, πάντως, ήταν πάρα πολύ πικραμένη", ανέφερε.

Ο  Νίκος Μουτσινάς, στο περιοδικό Antivirus, αποκάλυψε και το πώς μίλησε για το ίδιο θέμα και με τον πατέρα του: "Αποφάσισα να του μιλήσω με αφορμή την προσπάθεια που έκανα για να υιοθετήσω". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR