counter

Νίκος Μουτσινάς: Η ατάκα όλο νόημα και η άγνωστη "κόντρα" του με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Νίκος Μουτσινάς: Η ατάκα όλο νόημα και η άγνωστη "κόντρα" του με τον Γιώργο Καπουτζίδη
Νίκος Μουτσινάς: Η ατάκα όλο νόημα και η άγνωστη "κόντρα" του με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Έντονη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από δηλώσεις του πρώτου, στις οποίες, χωρίς να κατονομάζει τον παρουσιαστή, τον φωτογράφιζε, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων: «Τα social media στο μαθαίνουν σίγουρα, η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα. Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό. Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”».

Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να μην έδωσε συνέχεια, αλλά οι πιο παρατηρητικοί άκουσαν μια φράση που πέταξε χθες στην εκπομπή του, όταν κάνοντας χιούμορ με τη Βάνια είπε: «Δεν πρόκειται να στη σβουρίξω. Σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη. Μπορεί να μην είναι γνωστό».

Παράλληλα, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» o Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δε δημιουργήθηκε τώρα. Η κόντρα τους κρατάει από το παρελθόν και σε αυτή ρόλο παίζει η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δε δημιουργήθηκε τώρα. Το ξέρουμε όλοι ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά. Συζητώντας χθες με ανθρώπους από το περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών μου είπαν αυτό το πράγμα. Όλοι είπαν αυτό. Ότι δεν είναι καινούργιο» σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

«Το θεώρησα τελείως άδικο αυτό από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και ξαναλέω ότι δεν έχω κάτι με τον Γιώργο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR