counter

Νίκος Μουτσινάς: Η απολαυστική συνέντευξή του στο FTHIS.GR!

Νίκος Μουτσινάς: Η απολαυστική συνέντευξή του στο FTHIS.GR!
Νίκος Μουτσινάς: Η απολαυστική συνέντευξή του στο FTHIS.GR!

Νίκος Μουτσινάς

Από τη Στέλλα Μιχαλέα

Ο Νίκος Μουτσινάς, είναι παρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης, είναι ταλαντούχος και δραστήριος, ενώ ξεχωρίζει, αναμφίβολα, για την ενέργειά του, αλλά και την ετοιμολογία του. Ο Νίκος Μουτσινάς, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR! Eιλικρινής και με μοναδικό χιούμορ, έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη, μιλώντας για το «Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ», για τη σχέση του με την Μαρία Μπεκατώρου αλλά και την πρώην συνεργάτιδά του, Μαρία Ηλιάκη. Αποκάλυψε, ακόμα, τα νέα του μελλοντικά σχέδια, τη σχέση του με τη Ζωή Λάσκαρη, αλλά και τη συμβουλή της μητέρας του, που τον ακολουθεί στην πορεία του.


Έχετε περάσει από όλες τις ζώνες  πρωινή, μεσημεριανή, απογευματινή, αλλά και βραδινή, ποια είναι η αγαπημένη σας; Δεν έχω αγαπημένη ζώνη, νομίζω ότι έχει να κάνει με τους συνεργάτες και την εκπομπή που κάνεις, αν δηλαδή σ' αρέσει αυτό που παράγεις, είναι αρκετό!

Η Μαρία Μπεκατώρου, πως είναι σαν συνεργάτης; Η Μαρία είναι ένα παιδί! Είναι πολύ χαρούμενη με το «Πρωινό Σου Κου»,  το αντιμετωπίζει σαν να της συμβαίνει για πρώτη φορά. Ακριβώς, με αυτήν τη χαρά και τη δύναμη! Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με κάποιον, που να μην το έχει βαρεθεί και να μην έχει γίνει «βαρύς» μέσα στα χρόνια, οπότε μου αρέσει πάρα πολύ! Αντλώ ιδιαίτερη δύναμη!

Σε παλαιότερη συνέντευξή σας, είχατε χαρακτηρίσει τη Μαρία Μπεκατώρου, ως «χαμαιλέων» και ότι θα θέλατε πολύ να συνεργαστείτε μαζί της. Τώρα που συνεργάζεστε, επιβεβαιωθήκατε  γι' αυτή σας την επιθυμία;  Εγώ ποτέ δεν είχα φόβους στο μυαλό μου για τη Μαρία, γιατί την είχα γνωρίσει. Δεν ήμασταν πολύ φίλοι, αλλά δεν είχα ποτέ την υπόνοια ότι κάτι μπορεί να δυσκολέψει εμένα και τη Μαρία, γιατί πάντα βρισκόμασταν με χαρά, σε κάποια μας συνάντηση έξω. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά και να μη λες «ωχ θεέ μου!».

Το όνομά Μαρία σας «τρέχει» στις συνεργασίες σας.. Πως είναι η σχέση σας με την Μαρία Ηλιάκη; Το χω καταλάβει πια, πιστεύω ότι είναι κατάρα! (Γελάει). Τη Μαρία την αγαπώ, είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Βέβαια, κάνει τη ζωή της δεν με νοιάζει  τι θα κάνει παρακάτω. Δεν είναι το κορίτσι μου, είναι το κορίτσι κάποιου άλλου! Αυτό το παλεύω όμως, δεν πειράζει θα το ξεπεράσω! Θα την καψουρέψω με το δικό μου τρόπο. Τη Μαρία, την αγαπώ και μπορώ να της πω σχεδόν τα πάντα!

Το Νίκο τον βλέπουμε στα τηλεοπτικά πλατό, πάντα, δηλαδή, στη δουλειά. Εκτός δουλειάς, τι του αρέσει να κάνει; Όπου δεν με βλέπετε, συνήθως, είμαι σπίτι. Ή μόνος είμαι ή με παρέα, γενικά είμαι πολύ άνθρωπος του σπιτιού! Παλιά, πιο μικρός ήθελα πολύ να βγαίνω. Δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο. Η οικογένειά μου, με είχε λίγο «κλεισμένο». Μετά με αφήσανε για λίγο «ελεύθερο» και για 2, 3 χρόνια είχα πάθει μια κρίση και έβγαινα συνέχεια. Έτσι, κάπως « χόρτασα» νωρίς, οπότε δε μου λείπει, νιώθω μεγάλη ασφάλεια στο σπίτι.

Σε τι φάση βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή; Είμαι σε μία φάση ανασυγκρότησης. Μαζεύω τα κομμάτια για να φτιάξω ένα «παζλάκι». Σκέφτομαι για του χρόνου, έχω ξεκινήσει και γράφω κάτι, με την εκπομπή όλα μια χαρά και παράλληλα με το κανάλι, μιλάω και για άλλα πράγματα, για μια εκπομπή του χρόνου ενδεχομένως,  θα δείξει.. Είμαστε σ' ένα αρχικό στάδιο, είναι ωραίες κουβέντες. Τώρα όμως μαζεύω τα υλικά.

Πείτε μας λίγα λόγια για τη συνεργασία με τη Ζωή Λάσκαρη... Πέρασα πάρα πολύ ωραία! Η Ζωή Λάσκαρη, ήταν για μένα σαν μία φίλη που είχαμε να βρεθούμε χρονιά. Όταν την γνώρισα δηλαδή ήτανε σαν να είχαμε μία σχέση, να έχει σταματήσει και μετά από πολύ καιρό να ξαναβρεθήκαμε, ενώ δεν την ήξερα καθόλου. Η Ζωή είναι όπως την βλέπεις, είναι πολύ χαλαρός άνθρωπος, ήρεμος και σου δίνει χώρο για να κάνεις αυτά που θέλεις. Ένα τόσο μεγάλο όνομα, μία τρομερή ηθοποιός, με τόσα χρόνια καριέρας είναι πολύ ωραίο να σου αφήνει αυτό το χώρο και να αισθάνεσαι ότι είναι ηθοποιός σου, ότι δηλαδή μπορείς να την καθοδηγήσεις. Με τη Ζωή, δουλεύαμε σωστά και ήμασταν πολύ χαλαροί, μόνο εκείνη ξέρει πως γίνεται όλο αυτό!

Έχετε συνεργαστεί με δύσκολους άνθρωπος, με δύσκολους χαρακτήρες; Κατά καιρούς, ναι! Έχει συμβεί και μπορεί να το έχω κάνει και εγώ σε ανθρώπους. Δεν είμαι δύσκολος στις συνεργασίες μου, είμαι πολύ απαιτητικός. Με την αισθητική έχω ένα θέμα! Θέλω να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, με συγκέντρωση, χωρίς κόπο. Οφείλεις να είσαι εκεί πολύ σωστός, καθώς εκτίθεσαι στο κοινό, πρέπει να το σεβαστείς.

Είστε πιο πολύ παιδί του θεάτρου ή της τηλεόρασης; Δυστυχώς της τηλεόρασης, δεν έχω κάνει τόσο θέατρο και θα ήθελα να είμαι το θεάτρου. Δυστυχώς, εννοώ, γιατί αγαπώ πολύ το θέατρο! Στην τηλεόραση περνάω σούπερ, αισθάνομαι ότι είμαι στο χώρο μου, αλλά το θέατρο το λατρεύω, αυτό είναι μεγάλη αλήθεια για μένα.


Είστε πρώτοι από την αρχή της χρονιάς, τα νούμερα τηλεθέασης σας αγχώνουν; Θα τα κοιτάξω τα νούμερα, όχι με άγχος, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, πιλοτάρουν το επόμενο βήμα, άρα παίρνω τις πληροφορίες, ώστε να ξέρω πως θα κινηθώ. Το είχα ξεχάσει λίγο αυτό τα νούμερα με το «Δέστε τους», γιατί πήγαινε πάρα πολύ ωραία και όλα αυτό είχε μηδενίσει. Το ξαναθυμήθηκα στο «ΝΙΚ Ο ΚΛΟΚ» και έπαθα ένα πανικό εκεί πέρα, γιατί ήταν μία εκπομπή, που την έχτισαν από την αρχή και τώρα εδώ, επειδή είναι μία καινούργια σύσταση όλο αυτό για μένα, τα παρακολουθώ, ομολογώ, αλλά χωρίς πανικό!

Αν σας γινόταν πρόταση για βραδινή εκπομπή, τι θα λέγατε; Θα ξαναέκανα, η αλήθεια είναι, αλλά όχι με αγωνία. Θα ήθελα να μπορώ  να δουλεύω για να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Είμαι σε μια φάση ζωής, που θέλω πολλές προτάσεις, είμαι ανοιχτός, δεν το περιορίζω.

Θα ήθελα να μου πείτε μια συμβουλή, που έχετε κρατήσει από κάποιον πολύ δικό σας άνθρωπο και σας έχει συνοδεύσει στην πορεία της  ζωής σας.. Κάτι που μου έλεγε η μάνα μου και με εκνεύριζε πάρα πολύ. «Το κάθε εμπόδιο για καλό», το οποίο βέβαια, μετά κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Κάθε φορά που μου το έλεγε, μου ανέβαινε η πίεση, αλλά είχε δίκιο τελικά, για ακόμη μια φορά.


Ο Νίκος, είναι καλός φίλος; δημιουργεί εύκολα φιλίες; Mε τις φιλίες μου, αισθάνομαι πλήρης, δεν μου λείπει κάτι, τίποτα οφείλω να πω! Μπορώ να κάνω πολλές γνωριμίες, είμαι κοινωνικός. Αν προκύψει, ωστόσο,  μια νέα φιλία με μεγάλη μου χαρά, είμαι δοτικός άνθρωπος. Αισθάνομαι πλήρης, στο λέω με σιγουριά.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου - Νίκος Μουτσινάς: Aνοιξιάτικο καφεδάκι στην εξοχή!

Διαβάστε επίσης: Μπεκατώρου - Μουτσινάς: Η φωτογραφία και το σχόλιο.. "Κλείσαμε, το παιδί μας ανήκει"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR