counter

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση για τη συμμετοχή του στο επίμαχο εξώφυλλο του Downtown

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση για τη συμμετοχή του στο επίμαχο εξώφυλλο του Downtown
Νίκος Μουτσινάς: Η απάντηση για τη συμμετοχή του στο επίμαχο εξώφυλλο του Downtown

Νίκος Μουτσινάς

Συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και τον δημοσιογράφο  Άρη Καβατζίκη παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς και μίλησε για πρώτη φορά στην συμμετοχή του στο επίμαχο εξώφυλλο του Downtown.

Μέχρι σήμερα δεν έχεις πάρει θέση στο θέμα του εξωφύλλου εβδομαδιαίου περιοδικού με τους μετανάστες, στο οποίο συμμετείχες. Γιατί; Το έκανα επί τούτου. Το σκέφτηκα και δεν απάντησα. Δε φοβήθηκα. Κατέληξα, λοιπόν, ότι το πώς στήθηκε το θέμα αφορά το περιοδικό. Εγώ το έκανα με όλη μου την καλή καρδιά, όπως έχω κάνει και άλλα αντίστοιχα για το Aids ή πρόσφατα για την ενδομητρίωση. Δεν βγάζω απ’ έξω την ουρά μου, αλλά το δικό μου κομμάτι τελειώνει την ημέρα που φωτογραφίζομαι. Δεν είναι δουλειά μου το πώς θα στηθεί ένα εξώφυλλο, να τους πω πώς και τι θα βάλουν. Δεν με τρέλανε το συγκεκριμένο εξώφυλλο, δεν με “πέθανε”, αλλά είναι ένα από τα πάρα πολλά, με τα οποία δεν τρελάθηκα.

Εσύ, δηλαδή, τι θα έβαζες στο εξώφυλλο; Μια φωτογραφία από την Ειδομένη. Μπορώ, ωστόσο, να καταλάβω ότι τη φωτογραφία αυτή θα τη βάλει η εφημερίδα και όχι ένα lifestyle περιοδικό. Τελικά, αυτό που κατάλαβα είναι ότι το θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, πιο πολύ και από το Aids, καθώς δεν θυμάμαι να έχει διαμαρτυρηθεί κανένας για τους ημίγυμνους που φωτογραφίζονται για το συγκεκριμένο σκοπό. Είναι ωραίο που είμαστε ευαίσθητοι στο θέμα των προσφύγων, καθώς ζούμε κι εμείς τον πόλεμο, χωρίς να έχουμε πόλεμο. Αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε μόνο τον ήλιο και τις θάλασσες, αλλά και ανθρωπιά.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Η απολαυστική συνέντευξή του στο FTHIS.GR!
Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: Άνοιξε το καμαρίνι της αποκλειστικά στο FTHIS.GR! Δείτε φωτογραφίες

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR