counter

Νίκος Μουτσινάς: Έτσι αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή του

Νίκος Μουτσινάς: Έτσι αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή του
Νίκος Μουτσινάς: Έτσι αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή του

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου η εκπομπή "Ελένη" της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Στην τελευταία της εκπομπή, η οποία αποτελεί το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου για την ίδια, αλλά και το τέλος μιας ολόκληρης εποχής για την τηλεόραση, δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν νέοι και παλιοί συνεργάτες, όπως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη ενώ κάποιοι άλλοι εμφανίστηκαν μέσω skype όπως ο Νίκος Μουτσινάς..

Δείτε ΕΔΩ: Ελένη Μενεγάκη: Συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς στην τελευταία της εκπομπή - Η on air υπόσχεση της παρουσιάστριας

Λίγο μετά το οριστικό φινάλε της Ελένης Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, θέλησε να πει στην παρουσιάστρια το δικό του «αντίο» μέσα από την εκπομπή του.

«Μια μεγάλη στιγμή για την τηλεόραση.  1η Ιουλίου 2020, και η Ελένη Μενεγάκη φεύγει. Εχθές λέει δε μπορούσε να κοιμηθεί. Λογικό. Αγρυπνία στήθηκε στα περισσότερα ελληνικά σπίτια αλλά και στην ομογένεια. Σήμερα κλαίνε οι ουρανοί, σήμερα η Queen αποχωρεί, πολλή συγκίνηση, η βασίλισσα φεύγει, θέλει να ξεκουραστεί. Τι κουράστηκες μωρέ Ελένη και εσύ, ούτε καν 30 χρόνια. 29 , κάν’ τα 30. Τελευταία εκπομπή. Τελευταίες στιγμές. Βγήκα και εγώ. Τα είπα με το κορίτσι μου, το κορίτσι μου το όμορφο. Σε συγκινεί, είναι πολύ ιδιαίτερο. Δες την. Κι αν κλαίει, κι αν γελάει, αν είσαι ωραίος άνθρωπος…. Πάει να κάνει και λίγο τη ζωή της, χαλάλι σου κορίτσι μου. Να είσαι καλά. Τελειώνει η Ελένη, βασίλισσα forever» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR