counter

Νίκος Μουτσινάς: "Δεν μου έλειψε η Ζέτα από το Dancing, ούτε η Ναταλία από το Μες την Καλή χαρά"

Νίκος Μουτσινάς: "Δεν μου έλειψε η Ζέτα από το Dancing, ούτε η Ναταλία από το Μες την Καλή χαρά"
Νίκος Μουτσινάς: "Δεν μου έλειψε η Ζέτα από το Dancing, ούτε η Ναταλία από το Μες την Καλή χαρά"

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλάει στο περιοδικό People για την προσωπική του ζωή, την ψυχανάλυση και το ελληνικό star system.  

"Μπορεί να μην ξέρω να ερωτεύομαι" αποκαλύπτει ο Νίκος Μουτσινάς που παραδέχεται πως η προσωπική του ζωή δεν υπάρχει: "Δεν είναι ωραίο, το ξέρω, αλλά ας το μετανιώσω αργότερα. Μου λείπει η συντροφικότητα, αλλά δεν είμαι σε θέση να την κυνηγήσω. Αν έρθει κάτι στο δρόμο μου, εύχομαι να έχω τα μάτια ανοιχτά. Τη συντροφικότητα, πάντως, αυτή τη στιγμή, μου την καλύπτουν τα δύο σκυλιά μου, ο Άντι και ο Τρίκι".

Ο Νίκος Μουτσινάς, στη συνέντευξη του στο περιοδικό μιλά και για τα τρία χρόνια ψυχανάλυσης που έχουν αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεται "Η απάντηση στο τι καλό μού έκανε η ψυχανάλυση δεν είναι απλή. Με βοηθάει, μου αρέσει, λέω στη γιατρό μου ό,τι ακριβώς σκέφτομαι και αυτό με έχει βοηθήσει να επικοινωνώ καλύτερα με τους ανθρώπους. Τώρα, ψάχνω να βρω τους κατάλληλους τρόπους, την κατάλληλη στιγμή. Νομίζω ότι χειρίζομαι καλύτερα τις καταστάσεις έντασης. Έχανα τον έλεγχο και παράλληλα το δίκιο μου. Και στις προσωπικές μου σχέσεις έκανα λάθη. Βλέπω, λοιπόν, τα λάθη μου, για να μην τα επαναλάβω. Νιώθω σαν μια νέα, βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μου" παραδέχεται.

Ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέντευξη στο περιοδικό οριοθετεί τι σημαίνει για εκείνον ελληνικό star system λέγοντας ποιοί είναι για εκείνον πραγματικοί σταρ: "Σταρ είναι ο Σάκης, η Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Στάη στον τομέα της. Η Ρούλα Κορομηλά, η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος. Σταρ για τα δικά μας δεδομένα, αλλά δεν θα συγκρίνω τη Μενεγάκη με την Jolie. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σταρ με το δικό της τρόπο. Εκπέμπει star quality η κοπέλα, κολλάς. Με ρωτάς αν μου έλειψε η Ζέτα από το Dancing With the Stars. Δεν μου έλειψε από το Dancing, αλλά από την τηλεόραση γενικότερα. Θα ήθελα να τη δω να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Εγώ δεν κολλάω με τις εκπομπές, αλλά με τις προσωπικότητες. Θα δω τη Ναταλία στη νέα της εκπομπή, αλλά δεν μου έλειψε από το Μες στην Καλή Χαρά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR