counter

Νίκος Μουτσινάς: "Θέλω να το κρατήσω μέχρι να πεθάνω..."

Νίκος Μουτσινάς: "Θέλω να το κρατήσω μέχρι να πεθάνω..."
Νίκος Μουτσινάς: "Θέλω να το κρατήσω μέχρι να πεθάνω..."

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού, αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο «Your Face Sound Familiar», το θάνατο της μητέρας του, αλλά και τη ζωή του μετά την απώλεια.

Σε αγχώνει η επόμενη σεζόν; Έχω την αίσθηση, μπορεί να είναι και ψευδαίσθηση, ότι στη φάση που είμαι αυτή τη στιγμή, δεν με αγχώνει κάτι. Έπαθα μεγάλη «νίλα» για να με αγχώνουν αυτά.

Τι εννοείς; Έπαθα μεγάλη «νίλα», με το θάνατο της μητέρας μου, αυτό που μου συνέβη ήταν τόσο δυνατό, που δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Να πάρουμε και τα θετικά της υπόθεσης. Δεν με αφορούν πολλά πράγματα.

Άλλαξε η κοσμοθεωρία σου;
Aυτή τη στιγμή ναι. Αν η καθημερινότητα με ξαναπάει προς τα πίσω, δεν ξέρω... αλλά αυτή τη στιγμή, ναι. Όταν αλλάζει το σκηνικό, αναγκαστικά πας με το καινούργιο. Τώρα παίζω στο καινούργιο σκηνικό, το ψάχνω, το βλέπω... Τα σημαντικά είναι σημαντικά, τα ασήμαντα μένουν ασήμαντα. Δεν μπορώ να δίνω παραπάνω σημασία σε κάτι που δεν πρέπει, κι αυτό συμβαίνει όταν δεν μας συμβαίνει κάτι σημαντικό. Όταν συνέβη το σημαντικό, κατάλαβα που πρέπει να δώσω σημασία. Εύχομαι να το κρατήσω μέχρι να πεθάνω.

 Διαβάστε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Η απολαυστική συνέντευξή του στο FTHIS.GR!

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μπεκατώρου: Άνοιξε το καμαρίνι της αποκλειστικά στο FTHIS.GR! Δείτε φωτογραφίες

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR