counter

Νίκος Μουρατίδης: "Έχω κάνει τα πάντα στο sex! Έχω συνευρεθεί ερωτικά με 17 ανθρώπους"

Νίκος Μουρατίδης:  "Έχω κάνει τα πάντα στο sex! Έχω συνευρεθεί ερωτικά με 17 ανθρώπους"
Νίκος Μουρατίδης: "Έχω κάνει τα πάντα στο sex! Έχω συνευρεθεί ερωτικά με 17 ανθρώπους"

Celebrity έχει κάνει σεξ με 17 άτομα

Μια συνέντευξη που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για τις σεξουαλικές του εμπειρίες, παραδέχθηκε πως έχει πάει ταυτόχρονα με 17 ανθρώπους και αναφέρθηκε στην πρόσφατη περίοδο που είχε πιάσει πάτο.

"Η πρώτη μου ερωτική εμπειρία ήταν όταν ήμουν 14 ετών, στο Γυμνάσιο. Υπήρξα στη ζωή μου "μηχανή του σεξ", είπε ο Νίκος Μουρατίδης, και συνέχισε αναφερόμενος στον αν ο αριθμός των ανθρώπων που έχει συνευρεθεί ερωτικά είναι με περισσότερους από τρεις: "Θεέ μου... Τι ερώτηση είναι αυτή; Το ρεκόρ μου είναι 17! Ναι, ναι, άκουσες πολύ καλά. 17! Φυσικά κι έχω κάνει cyber sex. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα γύρω από το σεξ. Και διαδικτυακό και τηλεφωνικό και όρθιο και ξαπλωτό και σε δημόσιο χώρο".

Ο μουσικός παραγωγός αναφέρθηκε στη χρήση ναρκωτικών που έκανε στο παρελθόν. "Δοκίμασα πρώτη φορά χασίς στα φοιτητικά μου χρόνια. Κι άλλες ναρκωτικές ουσίες. Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα, αλλά καμία τέτοια ουσία δεν με ενθουσίασε τόσο ώστε να συνεχίσω. Ήμουν πάντα natural high.

"Έφτασα στον πάτο και ντρέπομαι πολύ γι΄ αυτό. Το 2006 νομίζω ήταν. Σερνόμουν. Πάτος δεν θα πει τίποτα! Ένα πρωί που γύριζα σπίτι και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη του ασανσέρ τρόμαξα. Από την επόμενη έκοψα τα πάντα, όπως αλκοόλ, τσιγάρο, ξενύχτι και όλα τα υπόλοιπα. Από τότε έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου", σημειώνει ο Νίκος Μουρατίδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR