counter

Νίκος Λεκάκης: Ο "Άγγελος" από τις "Άγριες Μέλισσες" αποκαλύπτει τους λόγους που επέστρεψε στο πατρικό του

Τον Νίκο Λεκάκη υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Άγγελο στις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά και τα δοκιμαστικά που πέρασε για να πάρει τον ρόλο. Ο Νίκος Λεκάκης εξήγησε μάλιστα πως επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι και ζει ξανά με τους γονείς του, εξαιτίας οικονομικών λόγων.

«Οι γονείς μου βλέπουν τις Άγριες Μέλισσες φανατικότατα! Τώρα έχω μετακομίσει και ζω ξανά μαζί τους. Είναι δύσκολες εποχές. Η παράσταση που ήμουν πέρσι διακόπηκε λόγω της πανδημίας, όπως και οι υπόλοιπες παραστάσεις. Είχα μαζέψει κάποια λεφτά, δεν ήξερα που θα με βρει το μέλλον και έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Θα συνεχίσω να μένω μόνος μου ή να γυρίσω στους γονείς μου και να κρατήσω αυτά τα λεφτά. Έψαχνα δουλειά και μία από αυτές ήταν για διανομείς σε εστιατόρια. Βρήκα μια δουλειά στα Σπάτα και δε μπορούσα να πηγαινοέρχομαι από τον Πειραιά.

Πέρασα από πέντε κάστινγκ μέχρι να με πάρουν στη σειρά. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι τους υπεύθυνους των κάστινγκ. Όσο μεγαλώνεις θέλει μια δουλειά με τον εαυτό σου…» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Λεκάκης.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR