counter

Νίκος Κουρκούλης: Το πραγματικό όνομα και η μάχη με τον καρκίνο

Νίκος Κουρκούλης: Το πραγματικό όνομα και η μάχη με τον καρκίνο
Νίκος Κουρκούλης: Το πραγματικό όνομα και η μάχη με τον καρκίνο

Ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές είναι ο Νίκος Κουρκούλης, ο οποίος έχει τραγουδήσει πάρα πολλά τραγούδια που μέχρι και σήμερα, ξεσηκώνουν το κοινό. Όπως είναι αναμενόμενο, αναζητήσεις για εκείνον είναι εξαιρετιά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρωσαμε για εσάς, βιογραφικά στοιχεία που αξίζει να μάθετε.

Νίκος Κουρκούλης: Το βιογραφικό του

Ο Νίκος Κουρκούλης (η ηλικία το οποίου είναι 50 χρονών) γεννήθηκε στην πόλη της Καβάλας, όπου και μεγάλωσε και μάλιστα η αγάπη του για την μουσική δεν προήλθε τυχαία, αφού η γιαγιά του έπαιζε μπουζούκι. Κάπως έτσι λοιπόν ο Νίκος Κουρκουλίδης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, εξέφρασε στους γονείς του την επιθυμία να ασχοληθεί με την μουσική.

Ο Νίκος Κουρκούλης, παίζει κιθάρα και μπάσο, ενώ από την εφηβεία άρχισε να τραγουδά σε πανηγύρια της επαρχίας και αργότερα σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Καβάλας. Στα 18, ο τραγουδιστής πήγε στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο ίδιος, ξεχώρισε αμέσως και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατεβαίνει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στα μπουζούκια της πρωτεύουσας και σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα σχήματα. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Νίκου Κουρκούλη με τίτλο «Κίνδυνος», που κυκλοφορεί το 1997 και τα υπόλοιπα... ανήκουν στην ιστορία!

Νίκος Κουρκούλης: Τα τραγούδια του 

Ο δεύτερος δίσκος του βγαίνει το 1998 και έχει τίτλο «Παίζεις με τη φλόγα», ένα τραγούδι που μέχρι και σήμερα, είναι από τα πιο αγαπημένα όλων. Η τρίτη του δισκογραφική δουλειά «Μια νύχτα στον παράδεισο» στέφεται κι αυτή με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και ο δίσκος γίνεται χρυσός.

Μερικές ακόμα επιτυχίες του είναι:

  • Τόσα Δειλινά (2002)
  • Τόσες Μέρες...Τόσες Νύχτες (2007)
  • Μαζί Σου Η Θάνατος (2012)
  • Δεν Ξέρεις Τι Θέλεις (2013)
  • Είναι Πρώτη Φορά (2017)

Νίκος Κουρκούλης: Ο γάμος με την Κέλλυ Κελεκίδου και τα παιδιά

Ο Νίκος Κουρκούλης, εκτός από επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας. Από το 2005 ξεκίνησε τη σχέση του με την λαϊκή τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία παντρεύτηκαν το 2009 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά: τον Ραφαήλ και την Ελπινίκη.

Νίκος Κουρκούλης: Ο καρκίνος και το θαύμα

Ο Νίκος Κουρκούλης, έχει περάσει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του μιας και παλαιότερα ο καρκίνος, του χτύπησε την πόρτα. Μετά από οξεία πανγκρεατίτιδα ανακαλύπτει ότι έχει καρκίνο στο πάγκρεας. Αργότερα, μετά από παράκίνηση ενός δικού του πολύ καλού φίλου, επισκέπτονται το Άγιον 'Ορος, όπου ένιωσε το θάυμα που του άλλαξε όλη του την ζωή και τον βοήθησε να βγει νικητής.

«Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Καρκίνος. Ήταν ένα ογκίδιο. Οι λέξεις δεν με φοβίζουν. Οι γιατροί μου έδωσαν περιθώρια ελπίδας. Είχαν πει πως έπρεπε να πάω να χειρουργηθώ στο εξωτερικό. Είχα πολύ καλή διάθεση. Δεν πίστεψα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν άρρωστος», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή του MEGA, “Όλα για την Υγεία μου” το 2013 για το πώς ξεκίνησε ο καρκίνος.

«Ένας φίλος μου με παρακινεί να πάμε στον Άγιον Όρος. Μπαίνουμε μέσα στο καράβι και είναι δυο άνθρωποι δίπλα μου. Μου λένε είμαστε θαυμαστές από την Αμερική. Τους είπα ότι θα πήγαινα κι εγώ σε λίγο καιρό. Ανακαλύπτω, λοιπόν, ότι ο ένας από τους δυο ήταν αυτός που θα με χειρουργούσε. Όταν φτάνω εκεί βρίσκομαι δίπλα στην εικόνα και ένας παππούλης με καλεί μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω την ψυχή μου. Έκανα Πάσχα εκεί. Κατέβηκα στην Αθήνα και έκανα εξετάσεις. Πρέπει να πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά. Ο πανικός και η κακή σκέψη δεν βοηθάνε καθόλου», κατέληξε ο Νίκος Κουρκούλης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR