counter

Νίκος Κουρής: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ- “Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό”

Νίκος Κουρής: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ- “Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό”
Νίκος Κουρής: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ- “Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με την Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου ο Νίκος Κουρής.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μέλλον του τηλεπαιχνιδιού “Δες και Βρες” που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Έλενα Τοπαλίδου: Συγκλονίζει η σύζυγος του Νίκου Κουρή – “Ήμουν 5 μηνών έγκυος και χρειάστηκε να το γεννήσω για να το πάρουν"

Όσα είπε ο Νίκος Κουρής

«Στην πραγματικότητα δεν έχω μάθει τίποτα αλλά μόνο αυτό που με αφορά. Το παιχνίδι παίρνει μια παράταση μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Θα είχαμε ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί δεν αισθάνομαι πολύ καλά. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ κι είναι κρίμα γιατί είναι ένα παιχνίδι που αγαπάμε πολύ.

Θα πάνε στην ΕΡΤ 2 κάποια επεισόδια, μια κάβα να προβάλλεται κι ελπίζουμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα Δεκέμβρη με Γενάρη, αν η ομάδα μπορέσει να είναι μαζί. Υπάρχει ένα θέμα με τα δικαιώματα. Δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή η ΕΡΤ ή ένας άλλος παραγωγός να αναλάβει το παιχνίδι γιατί δεν τα έχουν. Είναι νομικό το θέμα. Περιμένουμε να δούμε ποιος θα πάρει τα δικαιώματα και ποιος παραγωγός θα το αναλάβει», είπε ο Νίκος Κουρής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Στην ΕΡΤ2 το “Δες και Βρες”- Η ανακοίνωση τη ΕΡΤ

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι τηλεθεατές από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, κάθε μεσημέρι την ίδια ώρα, στις 13:00.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το «Δες και βρες» θα τεστάρει όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας. 

Και αυτή τη σεζόν, κάποια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του έργου κοινωφελών ιδρυμάτων. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

13:00 ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ – Ε’ ΚΥΚΛΟΣ (ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ)

Τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή

Κάθε Παρασκευή, αγαπημένοι καλλιτέχνες και καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους παίρνουν μέρος στο «Δες και βρες», διασκεδάζουν και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με τον Νίκο Κουρή, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική προσπάθεια του τηλεπαιχνιδιού.

Για καλό… σκοπό, και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Νοσηλεία», την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022, παίζουν οι chefs και pastry chefs: Εβίτα Παπαχαραλάμπους, Gus Αθανασιάδης, Γωγώ Παπαδιονυσίου και Παύλος Τσιολέκας.

Παρουσίαση: Νίκος Κουρής

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης

Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θέμης Μερτύρης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Μακρής

Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου

Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Ράλλης

Παραγωγή: Γιάννης Τζέτζας

Εκτέλεση παραγωγής: ABC PRODUCTIONS

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR