counter

Νίκος Κουρής: Η εξομολόγηση για τον γιο του και τη βία που έχει υποστεί

Νίκος Κουρής: Η εξομολόγηση για τον γιο του και τη βία που έχει υποστεί
Νίκος Κουρής: Η εξομολόγηση για τον γιο του και τη βία που έχει υποστεί

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον γιο του, τη βία που έχει υποστεί στο παρελθόν, αλλά και στην ισότητα που πρέπει να υπάρχει στον θεατρικό χώρο.

«Το μεγάλο θέμα είναι να πας με τα σημεία των καιρών και να μη φοβάσαι τη δουλειά. Λατρεύω τη δουλειά μου. Κανείς δε θα μου πει ότι επειδή έχω φτάσει 48 χρονών δε θα κάνω ό,τι χρειαστεί. Έχω ένα παιδί και πρέπει να το μεγαλώσω. Αν μου δείχνουν τα πράγματα ότι τελειώνουν, πρέπει να είμαι έτοιμος να κυλάμε με τη ζωή. Με τον γιο μου βρήκαμε τον τρόπο να περνάμε φανταστικά στην καραντίνα.

Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να κοιτάμε όλους σαν ίσους χωρίς να είμαστε ίδιοι. Είμαστε όλοι ίσοι και κανείς δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει κανέναν, να απαξιώνει κανέναν, και να είναι πιο έξυπνος από τους άλλους.

Και εγώ έχω υποστεί και βία και πράγματα που δεν μου άρεσαν που συνέβαιναν σε άλλους. Εμείς έχουμε υποστεί πάρα πολύ μεγάλη βία πολλών ειδών. Δεν εννοώ σεξουαλική, ούτε λεκτική μόνο. Βία που σου αλλοιώνει την προσωπικότητα, βία που σε κάνει να αισθάνεσαι ένα τίποτα και ανίκανος. Βία που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν θα καταφέρεις ποτέ τίποτα. Γιατί είναι κάποιοι πιο σημαντικοί από σένα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρής.

Δείτε όλα όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR