counter

Νίκος Κοκλώνης: Οι αναρτήσεις στα social media για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Νίκος Κοκλώνης: Οι αναρτήσεις στα social media για τον πόλεμο στην Ουκρανία
Νίκος Κοκλώνης: Οι αναρτήσεις στα social media για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δραματικές ώρες βιώνει τις τελευταίες ημέρες ο λαός της Ουκρανίας, καθώς ο ρωσικός στρατός εισέβαλε στη χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/02.

Στο πλευρό των Ουκρανών πολίτων βρίσκεται και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος μέσα από τα social media τοποθετήθηκε για όσα συμβαίνουν στη χώρα.

«Ο σκληρός απολογισμός του πολέμου στην Ουκρανία ξεκίνησε να μετρά θύματα από την πρώτη στιγμή, αλλά πάντα ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται τον πόνο πιο έντονα όσο πιο «κοντά« τον νιώθει. Σήμερα δύο Έλληνες ομογενείς νεκροί μετά από αεροπορικό βομβαρδισμό, άλλοι έξι τραυματισμένοι και ανάμεσα τους και ένα παιδί

Και η λίστα αυτών που χάνονται κι αυτών που χάνουν αγαπημένους, συνεχώς μεγαλώνει… Ναι, θαυμάζουμε τον ατρόμητο ηλικιωμένο που τη “λέει” στους Ρώσους στρατιώτες, μας συγκινεί η τραυματισμένη μικρούλα που υψώνει το τόσο δα ανάστημά της στον Πούτιν, ο πιτσιρικάς με τη μανούλα του που παραδέχεται στα αγγλικά πως φοβάται “έτσι κι έτσι”, η μάνα του που ομολογεί πως δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει και δεν θέλει να δείχνει φοβισμένη στο παιδί της…

Χιλιάδες Ουκρανοί πολίτες που μέχρι προχθές είχαν τα σπίτια, τις δουλειές, τους φίλους και μια στρωμένη χαρούμενη ζωή σήμερα είναι ήδη πρόσφυγες. τα πάντα άλλαξαν για αυτούς σε ένα βράδυ. Σε λίγες ώρες. Κάποιοι ήδη κατάφεραν να περάσουν τα σύνορα με την Πολωνία ή τη Μολδαβία», έγραψε ο Νίκος Κοκλωνης.

Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα από το Instagram του Νίκου Κοκλώνη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR