counter

Νίκος Καρβέλας: Έντονη διαφωνία με την Νίκη Λυμπεράκη - "Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική"

Νίκος Καρβέλας: Έντονη διαφωνία με την Νίκη Λυμπεράκη - "Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική"
Νίκος Καρβέλας: Έντονη διαφωνία με την Νίκη Λυμπεράκη - "Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε ο Νίκος Καρβέλας σε μια σπάνια συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με την δημοσιογράφο ο Νίκος Καρβέλας εξέφρασε την αντίθεση του με τις ερωτήσεις που του έκανε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και επικράτησε ένταση στον αέρα του Mega.

Διαβάστε επίσης! Νίκος Καρβέλας: Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον Κώστα Αϊβαλιώτη

 «Περίμενε να ολοκληρώσω την πρόταση και μετά θα με ρωτήσεις. Για να με ρωτήσεις αν είμαι καλός ή κακός θα πρέπει να ορίσεις τη λέξη “σέβομαι”, τι σημαίνει σέβομαι. Αν σε ρωτήσω και δεν ξέρεις και δεν θες να σε ρωτήσω γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις. Θα σε ρωτήσω… αφού δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη σέβομαι, πώς ξέρεις αν κάτι είναι καλό ή κακό. Αν ρωτήσεις έναν άνθρωπο γιατί σέβεται τη μάνα σου η απάντηση είναι στο “εεε…” Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους γιατί εγώ εκ τύχης έχω υποστεί τον “βιασμό” των ερωτήσεων έσωθεν», είπε ο Νίκος Καρβέλας αρχικά στη Νίκη Λυμπεράκη.

Στη συνέχεια ο Νίκος Καρβέλας αποκάλεσε την Βουλή «βόθρο» και η Νίκη Λυμπεράκη του είπε: «Τους θεσμούς τους κοιτάμε με έναν σεβασμό. Το εάν δεν στέλνουμε τους κατάλληλους ανθρώπους σε έναν θεσμό, είναι θέμα συζήτησης».

«Όταν ξεκίνησα να έρθω στην τηλεόραση, πίστευα ότι θα μιλήσω με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν θα είναι όπως όλοι οι άλλοι. Δυστυχώς λες τα ίδια όπως όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι κιτρινίζουν την κουβέντα, πιανόμενοι από μία λέξη που είπα ότι η Βουλή είναι ένας βόθρος, ο οποίος βρωμάει και τον αισθάνονται 12 εκ. Έλληνες. Το τι λέω εγώ άσε να το κρίνει ο κόσμος. Εγώ εδώ ήρθα όχι για να μιλήσω με εσένα αλλά με τον κόσμο. Εσένα σε χρησιμοποιώ σαν μέσο. Δεν μπορείς να λες ότι είμαι απόλυτος», της απάντησε ο Νίκος Καρβέλας.

«Εγώ είμαι εδώ, αλλά μου απαγορεύεις να σου μιλήσω; Επιτρέπεται κάποιος άνθρωπος που κάθεται απέναντί σου να έχει γνώμη;» τον ρώτησε στη συνέχεια η Νίκη Λυμπεράκη.

«Με ειδοποίησαν πριν έρθω ότι οι άνθρωποι που πας να μπλέξεις, είναι δυστυχώς εκείνοι που έκαναν τη ζημιά στη χώρα. Πιθανόν να είσαι ένας εξ’ αυτών. Θα πρέπει να απολογηθείς στους ανθρώπους που βλέπουν και αύριο θα φροντίσεις να πεις ο άνθρωπος αυτός… Κατορθώνεις να χάνουμε μισή ώρα για το αν είπα ότι η Βουλή είναι εξ’ ολοκλήρου ένας βόθρος. Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική» πρόσθεσε ο Νίκος Καρβέλας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR