counter

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκινεί η αδερφή του, Άννα - "Εγώ είμαι τώρα για τη μητέρα μου, τι να κάνει; Ερείπιο είναι"

Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκινεί η αδερφή του, Άννα - "Εγώ είμαι τώρα για τη μητέρα μου, τι να κάνει; Ερείπιο είναι"
Νίκος Φλωρινιώτης: Συγκινεί η αδερφή του, Άννα - "Εγώ είμαι τώρα για τη μητέρα μου, τι να κάνει; Ερείπιο είναι"

Καλεσμένη στην εκπομπή “T-Live” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία μίλησε για τον αδερφό της, Νίκο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε επίσης! Αννούλα Φλωρινιώτη: Ξέσπασε σε κλάματα στο "Πρωινό"! "Μόνη μου με αφήσανε, το σόου Φλωρινιώτης τελείωσε"

Νίκος Φλωρινιώτης - Η Άννα Φλωρινιώτη για τον χαμό του αδερφού της

«Ήμουν εγώ και η μαμά μαζί του στο νοσοκομείο και οι φίλοι μας πάντα δίπλα μας βοήθαγαν. Όταν έφυγε ο αδελφός μου, ήμουν εγώ δίπλα του. Τις τελευταίες ημέρες 5 ημέρες δεν είχε επικοινωνία και από ότι μου είπαν οι γιατροί, πόναγε υπερβολικά και του έβαζαν συνεχώς μορφίνες και υπνωτικά – ηρεμιστικά για να είναι ήρεμος και να μην πονάει. Δεν κατάλαβα τίποτα. Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και του μίλαγα ως συνήθως. Αν δεν έβλεπα ότι άλλαζε το χρώμα του και επειδή φώναξα τους γιατρούς, δε θα είχα καταλάβει κάτι. Εκείνη την ώρα έτυχε και άκουσα την καρδιά του. Κάθε μισή ώρα, του έβαζα θερμόμετρο, μετά του έβαζα παγοκύστες για να πέσει ο πυρετός και ενημέρωνα τους γιατρούς για να έρθουν. Εκείνη την ώρα λοιπόν, είδα το χρώμα του κάπως και δεν μου άρεσε. Άρχιζε ξαφνικά και κιτρίνισε. Του έβαλα οξύμετρο και η καρδιά δεν λειτουργούσε. Πανικοβλήθηκα κι άρχιζα και φώναζα “βοήθεια, ελάτε”. Ήρθαν οι γιατροί και μου είπαν να περάσω έξω», είπε αρχικά η Άννα Φλωρινιώτη και σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε φανερά συγκινημένη:

«Ξεκληριστήκαμε… Δεν ξέρω πώς το διαχειριζόμαστε. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι πάντα εγώ θα έτρεχα για το οτιδήποτε. Μου έλεγαν ότι δεν έχω ανάγκη εγώ. Μας έχουν πέσει πολλά μαζί. Είχα σκοπό να κάνω οικογενειακό τάφο. Στα τρία χρόνια του μπαμπά, θα μπορέσω να ορθοποδήσω, να τακτοποιήσω τα περιουσιακά μας. Δε μπορώ αυτή τη στιγμή. Δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου στη ρεσεψιόν και παράλληλα το βράδυ. Πάντα έκανα δύο και τρεις δουλειές…Πρέπει να επιβιώσω τώρα, δεν γίνεται διαφορετικά. Έχουμε πολλά έξοδα, πολλά ανοίγματα. Εγώ είμαι τώρα για τη μητέρα μου. Έφυγε ο πατέρας μου και ο αδελφός μου, η μάνα μου τι να κάνει; Ερείπιο είναι».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR