counter

Νίκος Φλωρινιώτης: Όσα είχε δηλώσει 20 μέρες πριν από τον θάνατό του

Νίκος Φλωρινιώτης: Όσα είχε δηλώσει 20 μέρες πριν από τον θάνατό του
Νίκος Φλωρινιώτης: Όσα είχε δηλώσει 20 μέρες πριν από τον θάνατό του

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή 6,5 μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη.

Ο τραγουδιστής και γιος του αείμνηστου καλλιτέχνη έδινε μάχη με τον καρκίνο και δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάστε επίσης! Νίκος Φλωρινιώτης: Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα του Mega η Άννα Φλωρινιώτη για τον θάνατό του - "Καταστράφηκα"

Νίκος Φλωρινιώτης - Όσα είχε δηλώσει 20 μέρες πριν από τον θάνατό του

Είκοσι ημέρες πριν τον θάνατό του ο Νίκος Φλωρινιώτης είχε μιλήσει στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μέσα από το νοσοκομείο λέγοντας πως ο πατέρας του τον προέχει από ψηλά.

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Νίκος Φλωρινιώτης.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR