counter

Νίκος Δένδιας: Αυτή είναι η σύζυγος του,ο αναπάντεχος τρόπος που γνωρίστηκαν

Νίκος Δένδιας: Αυτή είναι η σύζυγος του,ο αναπάντεχος τρόπος που γνωρίστηκαν
Νίκος Δένδιας: Αυτή είναι η σύζυγος του,ο αναπάντεχος τρόπος που γνωρίστηκαν

Ο Νικόλαος - Γεώργιος Δένδιας, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του Νίκου Δένδια είναι Έλληνας δικηγόρος, πολιτικός, και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Από τις 9 Ιουλίου 2019 είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Έχει διατελέσει υπουργός Δικαιοσύνης (2009), υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (2012-2014), υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (2014) και υπουργός Εθνικής Άμυνας (2014-2015). Οι υποχρεώσεις του είναι αυξημένες και έχει ένα εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο προσπαθεί να βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του. Ο Νίκος Δένδιας και η σύζυγός του, είναι μαζί για πάνω από 23 χρόνια και μάλιστα έχουν γνωριστεί με έναν εξαιρετικά αναπάντεχο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Κουτσούμπας: Αυτή είναι η σύζυγος του! Φωτογραφίες με τους δυο τους

Νίκος Δένδιας: Η σύζυγος του και ο τρόπος που γνωρίστηκαν

Ο Νίκος Δένδιας είχε δώσει στο παρελθόν συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» και τη Βίβιαν Μπενέκου και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του Δάφνη Λάλα, για τον τρόπο γνωριμίας τους, αλλά και για το τι ξεχώρισε εκείνη

"Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά όταν γνώρισα τη γυναίκα μου, τη Δάφνη. Είχα και έναν προηγούμενο γάμο με μια συνάδελφο, η οποία μετά έγινε συμβολαιογράφος, και ο οποίος έγινε στο πλαίσιο «έχουμε το μυαλό μας πάνω από το κεφάλι μας». Η δεύτερη γυναίκα μου έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Τη γνώρισα ως πελάτισσα στο δικηγορικό γραφείο μου, σε υπόθεση δικού της διαζυγίου", έχει αναφέρει. 

"Είναι πολύ αστείο το τι ξεχώρισα σε αυτήν. Τη συμπεριφορά της απέναντι στον πρώην σύζυγό της. Ενώ είχαμε κατασχέσει όλη την περιουσία του (υπάρχει η γνωστή αξίωση στα αποκτήματα στις διαδικασίες διαζυγίου) και ενώ δικαστικά καταλήξαμε μια χαρά, εκείνη του τα έδωσε όλα πίσω, ακόμη και το αυτοκίνητο. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν εκτελέστηκε ποτέ. Είμαστε μαζί 18 χρόνια τώρα. Η υπομονή της Δάφνης απέναντι στις ιδιαιτερότητες της πολιτικής είναι αυτό που εκτιμώ σε εκείνη. Εγώ έχω το ελάττωμα να μεταφέρω τις δυσκολίες στο σπίτι, ενώ εκείνη ακριβώς το αντίθετο", τόνισε ο Νίκος Δένδιας για την σύζυγό του. 

Νίκος Δένδιας: Αυτή είναι η σύζυγός του

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR