counter

Νίκος Βέρτης: Πριν λίγη ώρα βάφτισε τον ανιψιό του!

Νίκος Βέρτης: Πριν λίγη ώρα βάφτισε τον ανιψιό του!
Νίκος Βέρτης: Πριν λίγη ώρα βάφτισε τον ανιψιό του!

Νίκος Βέρτης

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Νίκος Βέρτης βάφτισε στο χωριό Γαληψό της Καβάλας, από το οποίο κατάγεται, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιουνίου, το ανιψάκι του και φυσικά το FTHIS.GR ήταν εκεί για να σας μεταφέρει το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αργύρης και ο τραγουδιστής ήταν πολύ συγκινημένος καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό μπόμπιρα. Το μυστήριο έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο με τους καλεσμένους να μην ξεπερνάνε τα 120 άτομα. Το γεγονός γνώριζαν μόνο λίγοι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, καθώς ο τραγουδιστής θέλει να κρατάει τις προσωπικές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που έχει αποδείξει όλα τα χρόνια της καριέρας του. Νονός ήταν στενός φίλος του αδελφού του Νίκου Βέρτη, Δημήτρη, που μάλιστα τον είχε παντρέψει στο γάμο του πριν από δέκα μήνες.

Από την Αθήνα ταξίδεψαν πολλοί φίλοι του Νίκου Βέρτη και του αδερφού του Δημήτρη, πατέρα του νεοφώτιστου. Ο Νίκος Βέρτης και ο Δημήτρης είναι πολύ δεμένα αδέρφια και μάλιστα συνεργάζονται και επαγγελματικά. Ο Δημήτρης είναι ο "φύλακας άγγελος" του τραγουδιστή στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται και τον ακολουθεί πιστά όλα τα χρόνια της καριέρας του στην Αθήνα. Μετά την βάφτιση, στις 2 το μεσημέρι, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι σε μια από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής με ψητά και σούβλες!  Όπως ήταν φυσικό η οικογένεια το γλέντησε με την ψυχή της χορεύοντας και τραγουδώντας με φίλους.

Ο αδερφός του Νίκου Βέρτη παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην Θέρμη Θεσσαλονίκης και μαζί με την σύζυγο του Χριστίνα έχουν δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! Η νύφη του Νίκου Βέρτη διένυε στο γάμο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και η ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του μικρού πριν λίγο καιρό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR