counter

Νίκος Βέρτης: "Θέλω η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου"

Νίκος Βέρτης: "Θέλω η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου"
Νίκος Βέρτης: "Θέλω η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου"

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης ενόψει των συναυλιών που θα κάνει για τα 20 χρόνια πορείας του στον χώρο της μουσικής. Μεταξύ άλλων ο αγαπημενος τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τα στοιχεία που θέλει να έχει η ιδανική σύντροφος.

Δείτε επίσης - Νίκος Βέρτης: Η σπάνια αναφορά στην προσωπική του ζωή! "Έχει τύχει να με πετύχουν με την κοπέλα μου και έχω πει..."

Ο Νίκος Βέρτης για την ιδανική σύντροφο  

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε φυσιολογικό balance. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, που εννοείται πως η κοπέλα, η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δε θέλω να φανεί σκληρό. Το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου. Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, λίγο να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Βέρτης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Νίκος Βέρτης (όπως προβλήθηκαν στην εκπομπή “Happy Day”):

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR